◊ Nomineret som "Årets Blogger" til Design Awards 2015

◊ Nyt Blog Design

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-22 kl. 19.29.16_zpsbrywae1r.png

Pfeeew jeg har brugt min eneste fridag de næste 9 dage på at gøre bloggen lidt mere overskuelig – hvilket den overhovedet ikke er nu, beklager 🙈 ( til jer der ikke ved det, så er jeg fuldtids sygeplejerske ved siden af bloggen).
Den eneste kategori, der er kommet lidt styr på er “plante kategorien” ( alle indlæg figurer dog ikke endnu, og de ligger endnu ikke helt kronologisk). Planen er, at alle kategorier på bloggen kommer til at have indlægs-ikoner som på billedet. Jeg håber det vil give jer et bedre overblik over bloggens indhold. Som sagt: der er lang vej endnu, men jeg er vild med det og håber på at have det færdigt i weekenden. Typisk at jeg begynder at pille ved sådan noget, midt i et “årets blogger”‘Award ræs… alle nytilkomne vil nok tænke “kors for et rodehoved” 😂. Tusind tak for alle jeres likes, mails og kommentarer her og på IG. Det betyder SÅ ufatteligt meget – TAK!!!!!

I Kan se den den semi-færdige plantekategori hér .

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Nomineret som "Årets Blogger" til Design Awards 2015