Cocktailnyt & Karma.

◊ Wild Flowers

Jeg er vild med vilde blomster og selv om jeg i indlægget “Blomsterhad” skrev som jeg gjorde, så kan jeg altså virkelig godt lide store vilde buketter hvor alle blomsterne er forskellige og placeret helt tilfældigt.  Jeg bliver helt glad af de her billeder… :)

 photo B3971CC6-AB04-4174-A939-509AB30AA2B9_zpsmaagbwnw.jpg

 photo yy26_zpsyjyltp7w.jpg photo yy29_zpsugkgd3ax.jpg photo yy23_zpsz8grs0lx.jpg photo yy21_zpsvnoqexls.jpg

4 kommentarer

 • Sikke nogen utrolige fine blomster og så fine nogle buketter – elsker blomster og især de vilde!

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Der er bare noget helt særligt ved vilde blomster :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej..
  Elsker din side og alle dine mange flotte planter. Jeg har et spørgsmål ang planter. Når man køber en plante, så kommer de som regel i en brun plastikbøtte med huller i bunden. Skal man fjerne denne og fylde op med jord, når man sætter planten i en potte? Eller skal bøtten og planten bare i potten sammen? :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Tusind mange tak :D
   Den regel jeg lidt er vokset op med og som altid har fungeret for mig, er at nye planter har godt af at stå i platikbøtte i deres nye hjem i 2 uger, før man planter dem om. De kan nemlig godt blive lidt “forskrækkede” af klimaændringer og nye vandingsrutiner osv. Efterfølgende skal den fjernes. Den eneste grund til at den er på, er for at holde på jord og rødder. Når du omplanter så sørg for at lade så meget som muligt af den gamle jord sidde på rødderne og pot’ helst over i en lidt større potte. Og og og…brug potter med jord i bunden, så overskydende vand kan løbe fra og sikre at rødderne ikke rådner :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocktailnyt & Karma.