◊ Nem Croque Madame Opskrift

◊ Coral & Tusk Tipi m. lys

Jeg er dødforelsket i de her små tipier fra amerikanske Coral & Tusk og NEJ vi har ikke børn, så tanken er ikke, at de skal stå i et børneværelse :) Den/de skal såmænd bare stå i en af mine plantekroge. Der er alvorlig talt ikke et øje tørt her fra det Nørrebroske og slet ikke når jeg kigger på billederne, hvor der er lys i de små tipier :)

Tipierne kan købes hér, men forsendelse på 30$ er måske lige i overkanten for, hvad jeg vil betale oven i den sjat penge, som tipierne i forvejen koster. Så jeg følger lidt med hos fantastisk fine Houz i Oslo, da de nemlig forhandler produkter fra Coral & Tusk. Men deres hjemmeside er desværre nede for tiden, så jeg ruster mig med lidt tålmodighed. Ellers er jeg så heldig, at jeg om ganske kort tid, igen trasker rundt i Williamsburg Brooklyn og dermed passende kan slå et smut forbi den fysiske forretning og fylde min kuffert med tipier OG puder.

 photo CT_zpsiwsh8tbj.jpg  photo CT1_zps737ejbia.jpg photo Skaeligrmbillede 2015-08-01 kl. 17.26.52_zpsqqxl7s2c.png  photo Skaeligrmbillede 2015-08-01 kl. 17.26.37_zpsgcxs8jfx.png  photo 717733ca-efbf-4b29-9d46-6875abcd8e0f_zpsehaouif9.jpg  photo E111B040-2EE5-4788-AF40-2DA831A4DBD6_zpsvsbzly7f.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Nem Croque Madame Opskrift