◊ Når emballagen lokker

◊ Danske Design Ikoner

Vi er endnu ikke helt mættede af synstestplakater og danske design ikon-illustrationer herhjemme, så vi synes vel sagtens, at denne sag fra Funder og Lennheden er rigtig fin. Plakaten kommer i 4 doucede farver og kan købes hos Designdelicatessen (Affiliate).

Hvor mange af ikonerne herunder, kan I nævne ved både modelnavn og designer/arkitekt? Jeg kunne nævne alle undtagen appelsinpresseren, dvs. at jeg vidste hvem der har designet den, jeg anede bare ikke hvad den hedder (med det ved jeg nu…).

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-02 kl. 09.06.24_zpsf929dw1l.png
 photo ss2_zpsyk4i2hmw.jpg photo ss1_zps8plkgijl.jpg photo ss8_zpsyfdptk1f.jpg photo ss77_zpshgzhwohv.jpgPhotocredit: Designdelicatessen/Funder & Lennheden

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

1 kommentar

 • Mai-Britt

  Hej, jeg er vild med plakaten, men ved du hvor jeg kan købe den. Designdelicatessen har den ikke længere og ved ikke om den kommer igen.
  Vil meget gerne have den på væggen i min lejlighed.
  Tak for en rigtig fin blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Når emballagen lokker