◊ MIG & TOM DIXON I AFTEN!

◊ På repeat på Tørreloftet

Jeg får dog helt ekstremt meget lyst til at danse, når jeg hører dette nummer med Nathaniel Rateliff & the Night Sweats. Den er i øjeblikket lige i overkanten meget på repeat herhjemme – særligt under rengøring er nummeret anbefalelsesværdigt. Se musikvideoen herunder eller deres geniale live optræden forleden, hos Jimmy Fallon – den mand kan danse!!!! Jeg må have fat i vinylen somehow !

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-15 kl. 14.36.02_zpsstlao2ih.png

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ MIG & TOM DIXON I AFTEN!