◊ Display It !

◊ Speltnazist og urtesamlende-vodooheks

Med angst for at komme til at blive stemplet, som en hysterisk speltnazist, en forstyrret øko-hippi eller en urtesamlende-vodooheks, så vil jeg bare lige sige : “det er helt fint med mig” ;). Jeg har nemlig kigget mig lun på den smukke bog ” The Domestic Alchemist”, som urtenørden Pip Walker står bag.

Bogen indholder 501 urte- og planteopskrifter og tips til både hjemmet, maven og huden – den rummer alt fra hjemmelavet uldvask, til hårolier og raw småkageopskrifter. Jeg ville elske at sidde og blive inspireret af den, når efteråret en gang kommer.

Bogen forhandles bl.a. på Urban Outfitters hjemmeside (hér – affiliate)  – er der nogen der har set den i forretningen her i Kbh?

 photo alchemist_zps9rohustw.jpg photo ou44_zpslldgh0rw.jpg
 photo ou99_zpsthxmif4q.jpg

 photo uo12_zpsjskvphbz.jpg

 

 

3 kommentarer

 • Louise O.

  Må ha’!! Forresten har Urban Outfitters i London (bor i London i øjeblikket) kæmpe plante tema med masser af “DIY plante pakker” eller måske man skulle kalde det for “GIY – grow it yourself” ;) Må ind og se om man kan købe den i butikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuuuh den ryger da lige på ønskelisten til min føs’dag lige om lidt!
  Tak for god inspiration :)
  kh. Pennie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Det var så lidt – er glad for at det kunne bruges ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Display It !