Glimt #5

◊ Square Rack

I Ferm LIVINGS  AW15 kollektion (Se flere billeder af den hér) , finder vi deres nye multifunktionelle ophæng i pulverlakeret metal. Ophænget hedder Square Rack og den kan både bruges direkte på væggen, som en slags opslagstavle. Men den kan anvendes hængende ned fra loftet i 4 justerbare stænger. Loftfunktion er tiltænkt køkkenets potter og pander, men jeg ser dog også mulighed for at bruge Square Rack’en over spisebordet, med planter, lamper og lanterner hængende ned fra den, a la min løsning (Se min løsning hér og hér). Der medfølger i øvrigt 8 stk. kroge, til at hænge ting/planter ned  fra ( brug evt. min plantehænger DIY hér)

Square Rack kommer til at koste 799 kr. og er forventet på lager d. 23/10.

Photocredit: Ferm Living  photo Fl15_zpsusqnatwi.jpg photo Skaeligrmbillede 2015-08-16 kl. 06.56.21_zpssvfpecnm.png

 

Photocredit: Ferm Living

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt #5