◊ Et Offer for Cykelbanditten

Glimt #7

Lige nu sidder jeg og spiser ostepops med pinde (jeg hader at få det orange stads på fingrene 🙈😆) imens jeg skriver en lille artikel til et magasin. Jeg er blevet bedt om at spå, hvad 2016’s plantetrends bliver. Jeg vil ikke røbe hvad jeg har skrevet – men jeg kunne godt tænke mig, at høre hvad I tror det bliver?I går mødtes jeg med glimt7@polaroidmyplace, som stillede mig nogle virkelig gode spørgmål ift. Boligindretning. Af hende fik jeg en lille pose med Joshua Tree frø, som hun havde haft med hjem fra USA.  Jeg kendte slet ikke træet, men jeg ELSKER dets finurlig look og  jeg glæder mig til, at det en dag vil gro sig kæmpe stort.
 photo 879E62C6-5656-41F2-B9F0-AC38F2A15D8E_zpsicq3aici.jpg

Da det forleden gik op for mig at jeg havde købt en cykel, jeg nok aldrig får leveret (læs evt. det her indlæg), løste jeg frustrationen nogenlunde kontruktivt og købte mig en trøste hængeplante, hos min blomsterpusher i Blågårdsgade. Planten kostede 75 kr. og der var flere af dem ;)

Så mine andre GLIMT:

GLIMT #1GLIMT #2GLIMT #3GLIMT #4GLIMT #5

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

4 kommentarer

 • Louise

  Jeg skyder på at kongebegonia bliver det nye store. Den har store smukke blågrønne blade med lidt rødt i kanten. Find den på Google.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Godt bud!!! Og dén mangler jeg faktisk i min samling :P Det må jeg få gjort noget ved… hvis du er fra Kbh…ved du så hvor jeg kan finde den ? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Ved du tilfældigvis hvad plantenpå første billede hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

◊ Et Offer for Cykelbanditten