En gavepakke fra Studio Arhoj

Tag i Jægersborggade i dag

 photo B2A8CACA-E981-4323-ACBF-0D6733D38693_zpsglh4op4d.jpgI dag synes jeg, at alle der har mulighed for det, skal gå en tur i Jægersborggade og købe en sukkulent hos Kaktus Kbh. 🌵🌿. Indtægterne fra salget går ubeskåret til Syriens Flygtninge.
Hele Jægersborggade samler ind i dag og næsten alle forretningerne bidrager. “Den Sidste Dråbe” serverer G&T til en 50’er og hos Meyers bageri sælges mine favorit Kanelsnurrer – begge steder doneres indtægterne ubeskåret. Så smut ned i en af mine yndlingsgader her på Nørrebro og hyg ❤️.

Se hér hvad gaden ellers har at byde på i dag.

På billedet ses min nye potteskjuler fra Anthropologie. Jer der har fulgt med i noget tid, ved at jeg længe har ønsket mig den. Nu er den min – slæbt igennem alle 9 Stater på vores Roadtrip :p

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gavepakke fra Studio Arhoj