Vores Sofa - 1/4.

Instagram Take Over i dag på…

 photo E433B7F7-A620-4CE8-A2D5-72986583BB3A_zpsputpdp8p.jpgDer har i over en uge været stille på bloggen, men jeg har simpelthen haft så travlt med at passe mit “normale” sygeplejerske-arbejde og med at indrette Ebay, DBA og Bilbassens nye lokaler på Christianshaven, sammen med sødeste Louise fra Mortilmernee . Projektet er styret af, at vi KUN må indrette med møbler/dimser fra DBA ( læs om det her)

Idag er det aller sidste dag i indretningsprocessen. Der skal hænges et kæmpe gade-ur op fra Vesterbrogade, en retro racer cykel skal op på en KABE Copenhagen væg, som jeg har lavet og som er blevet SÅ flot (den på billedet opover). Der skal bygges et stilladsdækbord af min gode handymand Jan, som vi også har fundet på DBA. Og så skal der hænges billeder, samt lamper op og en masse andre ting, som jeg lige prøver at fortrænge indtil den  2. morgenkaffe er indtaget :)

Jeg har været på Instagram “Take Over” på @Dbadk de sidste par dage og jeg er det også i dag. Følg med dér ;)

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores Sofa - 1/4.