Min Populære Lampe

Jeg fortsætter hos…

bahne-1

Efter at have ligget med snue og feber hele weekenden, fandt jeg i går lidt energi til at få taget billederne til min næste blogindlæg over på Bahne’s Blog. Aftalen lød egenligt kun på 3 indlæg, så da jeg fik muligheden for at fortsætte derover, kunne jeg ikke få det over mine læber at sige “nej” – det har nemlig været så forbandet hyggeligt, at dimse den og tulre rundt og kigge på nye produkter i deres forretning ude på fisketorvet.

Så husk at følge med over på deres blog også. Billederne her er fra det først indlæg jeg lavede til dem og er fra vores spisestue.

bahne-2


 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

1 kommentar

  • Fantastisk blog, som jeg blev opmærksom på via reklame for ‘bolig mad design forum’ og som jeg nu straks følger på bloglovin’!
    Kærligst, Mor-monsteret fra Skøre liv.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Populære Lampe