Arne Jacobsen Relancering i en ny farve

Nyt Gulvtæppe

 photo 79c213a1-ec68-4f11-a512-009eb73a40c2_zpsuiluz3dp.jpg
 photo 874257EF-9447-489A-A4C9-4404694E6666.png_zpsj5hdm9gz.jpeg

Elmer og jeg er MEGET Glade med det gulvtæppe jeg har valgt hos Ellos. Elmer, Boho kelimlook og dansk design fra 50-70’erne ER altså bare fint sammen! Der kommer flere billeder af tæppet i løbet af ugen ;). Tæppet hedder forresten Santa Clara.

Forleden der opfordrede jeg jer til at gætte, hvilken af de fine ting på dette billede, jeg havde bestilt. INGEN af jer gættede rigtigt, hverken her eller på min IG . Det ved jeg ikke rigtig om er en god eller skidt ting :P

Indlægget er sponsoreret og indeholder affaliate link.

3 kommentarer

 • Det er såååå flot! Glæder mig til at se det sådan rigtigt i dit hjem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej :)
  Jeg har ledt med lys og lygte efter dette tæppe, du skulle vel ikke vide hvor ud over Ellos det kan købes? Hvis overhovedet det er muligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Det er fra Ellos egen kollektion, så det kan kun købes der :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arne Jacobsen Relancering i en ny farve