Vores Bolig uden Filter (Sponsoreret)

Store og Billige indendørsplanter

 

Indlægget er et gæsteblogindlæg fra DBA BLOG.

d

Grønne planter var i den grad det helt store trendelement på boligfronten i 2015, hvilket var til stor glæde for mig og min plantebesættelse, idet de lokale blomsterhandlere begyndte at udvide deres plante sortimenter.

De seneste par år har jeg formået at samle hele 82 potteplanter herhjemme. Lidt overkill vil nogen mene, men det er faktisk slet ikke halvt så voldsomt som det måske lyder.

En af de plantetendenser jeg har spået vil finde plads i de små, såvel som store, hjem i 2016 er de helt store planter. Vi vil have naturen indenfor og særligt her i storbyen er den urbane have et veritabelt must.

Store planter er dog ofte dyre og jeg har derfor fornyeligt kastet mig ud i at købe “brugte planter” på DBA – der findes faktisk en hel kategori dedikeret til vores “grønne venner”.

Forleden fandt jeg den smukkeste og største “Cowboy-kaktus” en såkaldt Euphorbia Trigona, da jeg søgte på Kaktus i Københavner områdetDen er således blevet min DBA plante. Den kostede kun små 375 kr. tiltrods for at den næsten er lige så høj og bred, som undertegnede.
Sælgeren havde selv “opforstret” kaktusen – i 30 år havde hun nusset om den, men nu skulle den altså have et nyt hjem og jeg er ydmygt glad for, at den er kommet hjem til os her på Nørrebro.

Kæmpe planter skal altså købes brugt ;p

 photo FB18A250-1722-42BC-8E57-646FD0121730_zpswfm4rppt.jpgBauhaus væglampen er et loppefund. Find lignende ved at søge på Sakselampe“.

 photo 2208CC5E-BEDC-4DE3-A645-22651AC68C9B_zpsz7txwsc4.jpgPapirs affaldssæk som er blevet vendt på vrangen.

Tip til at få grønt ind i boligen på en lidt anden måde

 photo 28EA981C-B124-4A65-91A9-AB7B83CC7BDA_zpsf21izv50.jpgI spisestuen har vi en lille sofakrog. Der har jeg brugt en gammel stige som planteopsats.
 photo Raring_zpshspjiijr.jpgOver spisebordet har vi hængt en rusten jernstang ned fra loftet. Fra den hænger der både planter, lanterne og lamper ( Photocredit: Ditte Capion).

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

7 kommentarer

 • Christina

  Viiiildt flot kaktus! Jeg er nysgerrig på hvordan I håndterede den store kaktus? Hvad havde I på hænderne for at kunne transportere den og hvordan fik du den ned i papirsposen uden at blive stukket?!? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Tusind tak :D
   Den stod i en zinkbalje med håndtag, også blev den sirligt pakket ind i pap og sorte sække. Transporten bestod i en taxa :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Dit hjem ser simpelthen så skønt ud! Hvor er billedet (på det øverste billede) fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   tusind tak altså. Den er købt i Louisianas butik. Jeg skrev en mail til dem og spurgte om de havde den og ville sende den. Det ville de gerne. Det er et selvportræt af Jean-michel Basquait :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen hvor er det smukt. Må vise min kæreste din blog, så han kan forstå hvorfor jeg har brug for flere planter i mit hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Hahaha…Jah, der er ikke andet for :P
   Og tusind tak. Håber du får ham overtalt til et lidt “grønnere” liv :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Imponerende – den er jo nærmest som et lille (eller stort) menneske med sine 30 år på bagen ;-) Flot er den!

  Alligevel godt gået også at have fået den transporteret hel hjem i en taxa :-)

  Conner✩s Nest ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores Bolig uden Filter (Sponsoreret)