Wallhangings på Etsy

Ugens Instagrammer

For et par uge siden, skrev en rar sjæl fra Boligmagasinet til mig og fortalte mig at jeg var blevet udnævnt til “Ugens Instagrammer“. Det er der kommet et lille interview ud af, som I kan læse hér. I interviewet tipper jeg til lidt forskelligt og så snakker jeg lidt om brand-snopperi.

Mit ego har i øvrigt virkelig været ude af kontrol siden interviewet udkom i sidste uge – dette grundet brødtekstens omtale af mig som som “Overspringshandlingernes Indretningsdronning” :P

I kan finde mig på : @frk.overspringshandling

Hvad viser jeg typisk frem på IG: vores tørreloft, indretningsfund når jeg nedlægger diverse interiør foretninger, mit indretningsarbejde, København, steder med hyggefaktor i KBH ( Caféer, restauranter & barer), planter & rejser.

Min feed lately: Ig2ig3ig4 ig1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wallhangings på Etsy