Når Bolig møder Mode

African Touch

image

4 af mine nye flettede fade. Keramik Månen er lavet Caroline Arnecke som står bag spirende Meadow Ceramics. Hendes fine kreationer forhandles i Finderi

Jer der følger mig på IG (@frk.overspringshandling) har vidst godt bemærket en temmelig iøjnefaldende tendens til at hive flettede ting med hjem; kurve, fade, tasker, ophæng og møbler. Alt hvad der kan ligne flet giver mig et sus i kroppen og vilde øjne, imens jeg febrilsk leder efter mit dankort og skubber andre mennesker væk, der så meget som har eyeballet “mit”.
Flettede ting i naturfarver passer generelt bare godt ind i min Boho-plantebefængte- dansk design fra 50’erne- indretning.

Lige før jeg tog afsted på denne tur, slog jeg et smut forbi African Touch lige overfor Torvehallerne ved Nørreport station. Det endte med at jeg gik fuldstændig bananas i håndlavede fade fra Zimbabwe. Fadene er lavet af Zienzele Foundation, som er et kvindeprojekt der støtter forældreløse børn – mit blødende dankort gjorde altså en god gerning, hvilket jeg trøster mig med.

Planen er at de skal op og hænge på væggen. Forleden fik jeg limet ophæng på og i går blev væggen malet – så nu er jeg snart klar til et nyt vægprojekt :)

image
imageimageDenne funky potteskjuler kom ikke med hjem, men det gjorde tasken i baggrunden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Bolig møder Mode