Ødegården del 1

Copenhagen Candlelab: Bæredygtige Lys

Annonce indhold

IMG_2364

Jeg har fået både fingrene og næsen i disse fine håndlavede og bæredygtige 100 % GMO-fri sojavoks lys fra Copenhagen Candle Lab – lysene er med andre ord farve- og kemikaliefri.

Lysene bliver fremstillet på et værksted her i København efter principperne for slow living; hvor det lokale og sociale dyrkes, hvor der findes tilbage til det originale håndværk og hvor tiden bruges på det der betyder mest.
En anden fin detalje ved fremstillingen af lysene er, at der kun bliver fremstillet 8 stk. af gangen. Dette for altid at sikre den højeste kvalitet.

Jeg har nu duftet til “Mimosa” og “Cedarwood Vanilla” og de er LIGE SKØNNE –  hverken for kraftige eller for milde. De spreder en nærmest fløjelsblød duft i rummet og jeg synes nærmest at kunne fornemme reduceringen af skadelige partikler fra sojalyset sammenlignet med almindelige stearinlys (reduceringen regnes til mindst 90 % ifølge en dansk undersøgelse/ Kilde: CCL) .
Emballagen er fantastisk smuk og så leveres lysene til og med i en fin håndstemplet bomuldspose – it’s all in the detail :)

En fantastisk fin værtindegave med omtanke, eller bare til selvforkælelse ;)

IMG_2366cl

Lysene er en gave fra Copenhagen Candle Lab. Produktetet er som altid udvalgt med omhu.

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ødegården del 1