Søstrene Grene Challenge

Jeg vandt :D

image

Når man kommer hjem fra arbejde og der ligger et brev fra Anna og Clara, som fortæller mig at jeg har vundet deres Spring Challenge Styling konkurrence, så bliver man både edderglad, men også rimeli’ “ååh ååååhhh” fordi jeg til efteråret, skal være med i deres boligkollektions video 🙈. Jeg har valgt at anse denne ambivalente situation, som en perfekt undskyldning for at drikke en Gin Sour på LúLú – jeg havde jo ved gud ikke troet at jeg havde chancen for at vinde over de andre seje deltagere.
Det er lidt vildt det hér, fordi jeg har så mange barndomsminder knyttet til Søstrene Grene. Det lyder måske underligt, men det bedste var bare at nå i SG inden at bussen kørte fra Næstved til Karrebæksminde, hvor jeg blandt andet voksede op. At dufte til deres mange små sæber formet som alverdens ting (muslingerne var mine favoritter), duften af de mange te-sorter og duften af stearin når man nåede den afdeling, alt i mens Vivaldis 4 årstider bragede ud i forretningen. Jeg kan stadig finde den følelse frem, når jeg slentrer rundt derinde. Og jeg kan stadig huske, hvor meget jeg plagede mine forældre om hoppebold nummer 30 med glimmer og en nålepude med små kinamænd! Der er noget meget nostalgisk og personligt forbundet med dette 83’er barn og SG … Og derfor kan jeg ikke lade være med at blive en smule rørt 😌.

I kan se nogle af mine Søstrene Grene stylings her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstrene Grene Challenge