Jeg har købt en levende kylling

Nyt job: Billedpusher for…

Argh jeg bliver lige nød til at råbe “FUCK ASIER”, hvor er jeg dog stolt over at så mange af jer har “genbrugs-hjerter” og deler jeres guld på #dbadk . Som inkarneret genbrugsjunkie er det så skønt at se at der huses meget genbrug i det ganske land! .

Til jer der ikke ved det, så blogger jeg for DBA og jeg har fornyeligt overtaget deres Instagram @dbadk for bl.a. at dele en masse bæredygtig kærlighed!!! Jeg samler tilsyneladende på gammelt lort og jobs!

Mere end 600 har joinet @dbadk den sidste uge og det er jeg skisme da stolt over. Der ligger virkelig mange fede billeder fra åndsvagt flotte og kreative hjem under #dbadk. Al’ hjertens tak! Jeg har virkelig ikke brug for Pinterest mere.

Så husk for pokker da at tildele jeres billeder hashtagget! Jeg deler nemlig så mange billeder jeg kan på IG’en.

Hvis det ikke står i teksten, så tag gerne den ting der er købt på DBA ;)

Hands Up for en mere bæredygtig verden !!!

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har købt en levende kylling