Tv-krog in the making

Vores Soveværelse Make Over

Prettepegs1

Photocredit: @dani.rosz via @prettypegs

Jeg har netop bestilt nye ben til vores seng hos svenske Pretty Pegs, som jeg tidligere har omtalt (her). Vores gamle seng, som I kan se i dette indlæg er kommet en tur på loftet, da jeg efterhånden følte at den fyldte for meget i vores lille soveværelse. Lige nu står vores så boksmadras direkte på gulvet i bedste teenagestil og selvom det på forunderligvis er ret hyggeligt, så glæder jeg mig til at modtage vores pæne sengeben.

Soveværelset står som så meget andet i lejligheden overfor en stor make over og i dag skal jeg bl.a. hente dette håndvævede sengetæppe hos Murumuru – Er det ikke smukt? :D

Pretty

Photocredit: Prette Pegs

   

2 kommentarer

 • Sine Friis

  Hvor er det smukke flamingo fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Hej sine…som du kan se under billedet er det krediteret en anden. Det er altså ikke mit billede eller min flamingo :P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tv-krog in the making