Nyt til dimserne på Tørreloftet

Finders Keepers Give Away

Skærmbillede 2016-04-11 kl. 17.47.51

Her i weekenden d. 16 og 17 løber mit favorit inpirations univers af stablen på Lokomotivværkstedet her i København, nemlig FINDERS KEEPERS. Her vil over 200 upcoming designere og kunstnere  præsentere/sælge deres spændende kreationer inden for de fem kategorier: ACCESSORIES, ARTWORKS, LIVING, FASHION og KIDS.

Personligt har jeg altid været en kæmpe fan af Finders Keepers. Det har altid har været de “små”, kreative og ambitiøse mennesker, som rocker min inspiration og som fodrer mit indre dimse-hjerte med skønne løsninger og designs. Jeg ELSKER at opleve den passion, stolthed og dedikation, som alle designerne har lagt i de ting de fremviser og sælger de dage! Det er noget helt specielt og jeg må indrømme, at jeg altid selv er taget derfra, med drømmen om at stå og fremvise noget jeg selv har skabt – bare en lille bitte smule :P

I kan få et lille sneak peek på hvad markedet kommer til at byde på ved at kigge med ovre på Finders Keepers Instagram: @finderskeepers

Jeg er desuden meget spændt på at se Finders Keepers i nye omgivelser – Lokomotivværkstedet ser nemlig fantastisk smukt ud – se bare billedet længere nede i indlægget!

Udover at fylde shoppeposen med en masse fine ting er det også muligt at opleve et nye spændende tiltag som: “Finders Makers“, hvor udvalgte designere vil give “publikum” et indblik i arbejdsprocessen bag deres designs.

Der vil yderligere være mulighed for at købe gastronomiske lækkerheder i “Finders Eaters“, hvor kreative madiværksættere vil byde på mad fra alle verdenshjørner.

Give Away

En heldig person har nu muligheden for at vinde 2 VIP-billetter og et gavekort på 500 kr. til FINDERSKEEPERS’ egen stand på markedet: Frame It, hvor der sælges rammer og artworks fra en masse forskellige kunstnere og designere.

For at deltage skal du blot skrive hvem du vil have med under armen i kommentarfeltet inden torsdag d. 14 kl. 21.00

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så jeres lod i konkurrencen svarer til det nummer jeres kommentar er i rækken af kommentarer. Jeg starter med at tælle kommentarer her på bloggen og forsætter på Instagram.

OBS: man har et lod her på Bloggen og et lod på InstagramMan må altså gerne deltage begge steder ;)

Praktiske Informationer

En dags billet koster 50 kr. og en weekendbillet koster 70 kr. Børn under 12 år kommer ind gratis. Billetterne forhandles i døren og hos Billetto.

Åbningstider: begge dage fra kl. 11 -17.

Adresse: Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV.

FK1

Smukke Lokomotivværkstedet.

fk2

Stemningsbilledet fra sidste FK i København. Photocredit: Finders Keepers.

fk3

Stemningsbilledet fra sidste FK i København. Photocredit: Finders Keepers.

 

   

60 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nyt til dimserne på Tørreloftet