Vind vores badeværelse

Vinderen af Brusesystem fra Grohe

Sponsoreret indlæg.imageimage
image
image
image
image

Tusind tak for alle jeres mange bidrag og kommentarer på denne Give Away i samarbejde med Grohe – ret inspirerende at læse hvad alene tid er for alle jer. “Alene tid”, “tid til sig selv”, ” min tid” – hvad end man man beslutter at kalde det, så er der ingen tvivl om at man skal værne om den i vores travle og hektiske hverdage.

Beklager at vinderen bliver annonceret lidt sent ift. lovet – men jeg var stuck’ i badet ( i næsten 2 dage ? ) :P Derudover er jeg ked af at jeg ikke har kunne begave jer alle med brusesystemet (hold op en fest ellers)!

Vinderen er : Louise Gravgaard – du har fået en mail ;)

Hvis konkurrencen har givet nogen af jer anledning til at tænke, at nu må den gamle tilkalkede haveslange derhjemme udskiftes, så kan I finde frem til forhandlerne af mit lidt for lækre Rainshower brusesystem via denne side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind vores badeværelse