4 Nye interiør favoritter på Tørreloftet

Her køber du billige Kelimpuder

imageimage

 ( OBS FIRMAET ER MULIGVIS LUKKET NED OG HÆVER PENGE PÅ KONTO – AFVENTER AFKLARING POSTET KOMMER OP IGEN )

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

8 kommentarer

 • Hvor er de smukke (:

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nielsen

  Ville være fint, hvis du lige minder om at der kommer told oven i prisen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Jeg har meget tydeligt skrevet i teksten at det uklart for mig idet at jeg ikke fik nogle gebyrer ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej. super fine puder. vil du linke til dem du har købt? der er jo så mange fine derinde, at man slet ikke kan finde rundt:)

  Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Hej Line :)
   Alle puderne er desværre unika :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Møller

  Jeg er helt pjattet med de puder og har nu kigget en del på hjemmesiden, men er i tvivl om størrelsen. Kan se at der står 16×16… Men det kan jeg ikke helt få til at passe. Har du nogle størrelser på puderne? 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens

  Nu er det 14 dage siden jeg købte for 900 kr. kelimpuder på kilim pillow stores hjemmeside. De har hævet pengene på mit kort, jeg har sendt dem rykkermails to gange, intet svar! Mon de overhovedet eksisterer? Er du sikker på, det er smart at reklamere for dem?
  / jens

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Hej Jens…jeg handlede jo hos dem uden problemer, men det er jo også snart 3 år siden. Blogpostet er fra 2016, så min anbefaling var på det tidspunkt helt reel. Der kan jo være sket meget på de år. Men jeg må give dig ret i at det ikke lyder særligt betryggende at de nu ikke skriver tilbage. Hvad siger TrustPilots nyeste ratings ? Mon det kan være julen og tolden der er langsommelige ?!

   Blogposts er jo ikke et dynamisk medie, så jeg går ikke tilbage i 1000 posts + og tjekker op på om steder jeg tidligere har handlet, pludselig er gået hen og blevet utroværdige eller lukkede. Men jeg værdsætter virkelig at du skriver, og jeg er ked af at du måske har handlet forgæves.Så jeg piller lige linket ned indtil vi lige finder ud af hvad der sker.
   Jeg håber du får dine ting snarest muligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 Nye interiør favoritter på Tørreloftet