Nyheds Favoritter

En ny kæmpe plante & et Københavner Plantetip

image image

Jeg har været i plantehimlen aka Amager Planteland og jeg kan nu klare mig lidt, før der igen bliver hevet flere planter hjem på tørreloftet. Jeg fik bl.a. bakset en kæmpe kæmpe Fredslilje ind i min fellow sygeplejerske, kollega og Gin-confidant’s bil (225 kr. skisme billigt!).
Jeg forlod dog biksen med et forholdsvist bedrøvet sind, da jeg måtte efterlade en KÆMPE Violinfigen, som ikke ligefrem matchede mit budget. Øj den var fin! De havde flere af dem, hvis der er nogen der ligesom undertegnede sku’ drømme om sådan en krabat.

Min violinfigen er gået i vokse-stop (I kan se den her), så nu er jeg begyndt at miste den, da rygtet siger at det gør den glad? Nu må vi se…jeg glæder mig i hvert fald til at den engang bliver til et træ. TÅLMODIGHED for sevan!

Nu var det første gang at jeg besøgte Amager Planteland og jeg må indrømme at der bestemt ikke er penge at spare ift. plantebiksene her på Nørrebro – udvalget at dog større. Plantorama ved Hillerød er lidt billigere og IKEA slår dem alle prismæssigt ;)

image1860 kroners plantekærlighed.

imageEn lidt mere budgetvenlig miniature Violinfingen… 75 kr.

image image

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nyheds Favoritter