Københavner Favoritten #2

En plante der er længere end mig.

image

I er super mange der spørger til min lange Guldranke, når jeg flasher den på min IG @frk.overspringshandling, så i går der tippede jeg til denne hurtigvoksende krabat og jeg præstede endda at kravle rundt på teakmonsteret for at vise jer, hvor lang den er blevet på 1 år ( Hermed konkluderet længere end 160 cm).

Der er faktisk kun 1 år mellem de hér 2 Guldranker i længde og i øjeblikket kan de købes i hvert fald 3 steder her på Nørrebro til  75-85 kr. ;  henholdsvis hos plantepusheren i starten af Blågårdsgade (fra Nørrebrogade), på Sankt Hans Torv og hos plantepusheren ved Runddelen på Jagtvej (den ved siden af Irma).

6 kommentarer

 • Lisa

  Kunne godt tænke mig at vide, hvordan du passer dem? 😊 – hvor ofte vander du dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Jeg vander den ca. 2 gange om ugen her om sommeren :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor er den Guldranke flot, når den er blevet så lang! Er den nemmere at passe end Efey?
  Jeg elsker de lange planter med har mistet flere Efey, fordi de får noget utøj der laver spin og vidst tørrer dem ud?
  Jeg forstår det ikke… Jeg er ellers en flittig og pligtopfyldende plantemor ;-) Ved du måske, hvad jeg gør forkert?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Jeg synes den er meget nemmere at holde, især fordi hvis man “glemmer den” så begynder den at hænge. Man skal så bare vande den og så ser den fin ud igen efter et par timer. Efey den dør bare…den er så svær at redde når først man har glemt den i noget tid.
   Mine Efey har aldrig haft sådan noget :O

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Hej. Kan det passe, at du for nylig postede et billede af en smedejerns-standerlampe (stativ uden skærm) brugt til planteophæng? Jeg kan nemlig ikke finde billedet igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   JA det er rigtigt :) PÅ min salgsprofil på Instagram @frk.overspringshandling_salg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavner Favoritten #2