Københavnske Deuxième

Jeg GØR det!

image

Denne weekend handler i grove træk om at “tage springet”. Ovenstående kan jeg næsten kalde min weekends mantra. Jeg har egentligt altid haft sådan et “mindset”, men jeg har stået stille lidt for længe nu. Mest fordi jeg har haft så edder travlt… edder travlt med at have travlt med ting, som ikke bringer mig nærmere min lille drøm (og dog lidt alligevel). Jeg tager et vigtigt skridt ud i mit drømmeprojekt i dag – et lille spadestik om man vil. Mere om det snarest eller I kan følge med på IG: @frk.overspringshandling

Fy for en omgang clickbait… vi kalder det en “teaser” ik’?!

I morgen søndag står det på et fysisk spring –  nemlig Bungee Jumping! Jeg tænker at hvis jeg syntes at paragliding var fantastisk, så bliver et spring ud fra en kran i 69 meter højde en smal sag… agtigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavnske Deuxième