En plante der er længere end mig.

Nyt Flora Danica

FD1 fd2

Som en hyldest til et af verdens mest ambitiøse planteværker har Södahl nu lanceret en designlinje med de originale Flora Danica motiver – og jeg selvfølgelig temmelig begejstret, mest for sengetøjet, da jeg aldrig helt har forstået det med pæne viskestykker :)

Vidste I at; Flora Danica er navnet på et af verdens største planteværker med over 3000 kobberstukne, botaniske billedtavler – udgivet fra 1761 til 1883? Værket blev bestilt af daværende kong Frederik V, som ønskede at udvide befolkningens viden om naturen.

Södahl Flora Danica sengetøj, leveres i eksklusiv gaveæske, vejl. kr. 699,95

Södahl Flora Danica viskestykker, leveres også i eksklusive gaveæsker, vejl. kr 99,95

fd3 fd6 fd7

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En plante der er længere end mig.