Rengøringstip til Tæppet vi alle har

Oh Oak

oh Oak indlæg

Min kærlighed til keramik er ikke tilnærmelsesvis proportionel med mængden jeg har stående. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men jeg tænker umiddelbart at det hænger sammen med min mangel på opbevaringsplads i køkkenet og andre steder. Jeg har dog også som mission at få lavet om på det, så snart jeg finder et Poul Cadovius reolsystem i den rigtige størrelse og til den rigtige pris.

En keramiker, hvis arbejde jeg virkelig er imponeret over er Bornholmske Sarah Oakman. Jeg er dybt fascineret af hendes smukke farver, teksturen og formene. Det er råt, samtidig blødt og simpelthen så smukt – ligesom Bornholm.

Jeg vil virkelig anbefale jer at se Sarah’s lille nye “film”, hvor hendes tanker, inspiration og filosofi bag keramikken præsenteres. Den er simpelthen så smuk og kan ses her (Skroll ned i bunden af siden for at se filmen)

Oh Oak, forhandles en lang række steder – se forhandler liste her. Befinder man sig i nærheden af undertegnede (Nørrebro) så kan det anbefales at slå et forbi fineste Studio Rov keramikken også forhandles.

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rengøringstip til Tæppet vi alle har