Smuk Wallhanger fra MiniMexico CPH

Den iphone case I enten hader eller elsker

imageimage

På Instagram blev min PB’-box oversvømmet da jeg postede en “story” med et billede af en iphone Case, som jeg overvejede at købe – og som jeg så også endte op med at købe! = Planter og guld – SOLGT!
Ude i den virkelig verden er jeg overvejende blevet mødt med følgende kommentar: “nåårh din iphone case matcher din plantebesættelse – grineren case” efterfulgt af halv sarkastisk og indforstået grin. Som i øvrigt overhovedet ikke er indforstået, fordi jeg synes at min case er fuckin’ fantastisk!
Min case er altså ikke en joke eller en ironisk hyldest til min massive plantsamling. Såååh, jeg har altså virkelig hæftet mig meget ved de mange rare private beskeder jeg har modtaget, med ønsket om en forhandlerliste. Jeg har dog også hæftet mig ved det faktum at mange har valgt at skrive en PB, fremfor at skrive på selve billedet! Hvilket bringer mig lidt til at tro, at der er nogen der har svært ved at stå ved, at de synes at denne case er åndssvag fin :P

CASE PRIDE!

Uanset; Iphone casen hedder “Welcome to the Bahamas” og er af mærket Sonix, som forhandles i Urban Outfitters til den nette pris af 330 kr.
Hvis du ikke lige befinder dig i København indenfor den nærmeste tid, så kan casen også købes online hos UO her (affiliate link).

imageI denne måneds Boligmagasin leger jeg “ekspert” i anledningen af at BM har rundet deres magasin nummer 200. Jeg siger selvfølgelig lidt om planter i forbindelse med BM’s 20 mest stillede spørgmål igennem tiden ;)
 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk Wallhanger fra MiniMexico CPH