Farverige puder på prøve herhjemme

En Bordeaux stol til min nye Bordeaux bomber?

borPhotocredit: Fritz Hansen & Mortilmernee

Arne Jacobsens smukke stol “Dråben” fra 1958  er blevet lanceret i 2 nye farver og jeg hamrende forelsket i den Bordeaux version. Udover at jeg lige har købt en Bordeaux quiltet bomberjakke fra Global Funk og jeg går med planer om at male en af mine vægge bordeaux a la Mortilmernee’s ( Jotun Farvekode: S6030R20B), så er det eneste “Bordeaux” jeg beskæftiger mig med, noget jeg drikker i ny og ofte næ. Og og OG, så er “bordeaux” skisme også min fortrukne Shellac farve – til et punkt hvor jeg ikke engang bliver spurgt længere, når jeg har sat mig i stolen i neglesalonen. “Malaga Wine” hedder lakfarven i øvrigt ;)

“Dråben” er også blevet lanceret i farven “Shadow Grey” – men jeg tror nu at “den skal opleves”. På pressebillederne ligner den nemlig umiddelbart den sorte version, som vi har stående herhjemme – og det er jeg ganske sikker på ikke stemmer :)

I kan se vores “Arne” i indlægget hér

d4Photocredit: Fritz Hansen
d3Photocredit: Fritz Hansen
d2Photocredit: Fritz Hansen

Stylepit

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverige puder på prøve herhjemme