Københavner Favoritten #3

Inspiration fra Australien

Pop&Scott1

Nogle gange ville jeg bare ønske at jeg boede et andet sted – f.eks Australien, fordi hvor har de dog mange fine interiørforretninger med smukfint håndværk :)
Pop & Scott er en af de interiørforretninger, som jeg elsker at følge på Instagram (@popandscott), fordi de har den mest inspirerende butik/showroom/webshop og så tager de virkelig lækre billeder. Deres anvendelse af træ, smukke tekstiler og planter går direkte ind i mit bimse-dimse-hjerte – de rammer min stil så SKARPT!

Poppy & Scott der ejer forretningen er gift og alt hvad de sælger har de selv lavet eller fået fremstillet; fra potter til møbler. Jeg finder dem på mange områder simpelthen så inspirerende, ift. hvor jeg selv sådan liiiiige står med mit lille nye firma (jer der følger med på IG (@copenhagenwilderness) ved hvad jeg fabler om :p).

Pop & Scott sender desværre ikke varerne fra deres egen webshop til Europa, men heldigvis har de nogle forhandlere som gør:

BACKSTREET SHOPPERHUNTING FOR GEORGEPATERSON & STEELE  & ROCKFERRY

Pop&Scott2

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

2 kommentarer

 • Maria

  Hej Juila

  Ved du hvad man kalden den type sofa, som de to dygtige mennesker laver (dem du viser på billederne)?

  Tak! og en utroligt fin og inspirerende blog du har :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Desværre…men det er i hvert fald edder pæne!!! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavner Favoritten #3