Finders Keepers Vinderen er fundet

Mit første store projekt

image

Herhjemme er jeg igang med mit første store Macramé projekt. Det var så lang tid siden at jeg havde lavet en basic macremé knude, at jeg måtte ty til min egen DIY (denne):p

Projektet er langt fra færdigt og hvordan det skal ende aner jeg ikke – jeg freestyler bare den ene knude jeg kan. En ting er i hvert fald sikkert: jeg har klippet alt alt for kort snor, så det er begrænset hvor mange detaljer jeg kan lave – hvilket selvfølgelig er skide irriterende.

Jeg bruger bomuldssnor som jeg køber i en bådudstyrs forretning – det er ikke billigt, men jeg aner ikke lige hvor jeg ellers skal købe det henne. Til dette projekt har jeg brugt 100 meter med en tykkelse på  4 mm.
image
image

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg
   

6 kommentarer

 • Louise

  Ej hvor er den bare FED! Sådan en vil jeg prøve at lave! :-) er ved at være lidt træt af at lave plantehængere ;-) ang snor, så køber jeg mit snor på Ebay. Det er MEGET billigere!! Men man skal selvfølgelig også vente noget tid på levering hvis det er fra Kina (typisk 3-5 uger).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Takker:)
   Bruger du 4 mm snor? og har du evt. et link ?
   Kan sagtens vente hvis det er penge at spare inkl. told og moms :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sinne

  Hvor er det fint :)
  Jeg elskede at lave sådan noget som barn. Inspirerende at se. Måske skulle jeg begynde igen.
  Jeg kender ikke det fine navn du bruger, vi kaldte det bare “at knytte”.
  Hvis du søger på knyttegarn kan du finde masser, og i forskellige tykkelser og farver. Måske du kan finde noget der er billigere. F.eks. her http://www.cchobby.dk/catalog/category/view/id/848?gclid=Cj0KEQjwpNm-BRCJ3rDNmOuKi9IBEiQAlzDJHwejfuKbtt-33_-3B41dBxENBSC9H_YLfCrIn7bQmW0aAgO18P8HAQ

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Det er vidst også det man kaldet det herhjemme – man det er en gammel arabisk håndværk. Macramé betyder “kvast”. Det er virkelig så fint og puha hvor er der mange fine når man googler lidt :)
   Tusind tak for link…men øv øv at de ikke har 4mm…det er nemlig det jeg bruger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW det er godt nok flot :) Jeg har længe haft lyst til et lignende projekt. :)

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Wow, hvor er den fin! :O Du har simpelthen inspireret mig til at gå igang med min helt egen Macrame ;-).. må jeg spørger hvilken længde du har klippet snoren?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finders Keepers Vinderen er fundet