Whoopie Pies i KBH

Nyhed til Finders Keepers + Give Away

Annonce

Skærmbillede 2016-09-03 kl. 18.47.31Næste weekend d. 10. og 11. September løber en af mine favorit inpirations universer af stablen her i København, nemlig FINDERS KEEPERS. Her vil over 200 upcoming designere og kunstnere  præsentere/sælge deres spændende kreationer inden for de fem kategorier: ACCESSORIES, ARTWORKS, LIVING, FASHION og KIDS.

Personligt har jeg altid været en kæmpe fan af Finders Keepers. Det har altid har været de “små”, kreative og ambitiøse mennesker, som rocker min inspiration og som fodrer mit indre dimse-hjerte med skønne løsninger og designs.

En af de nye tiltag på Finders Keepers er området “Bloom” – hvor alle stande på den ene eller den anden måde hylder planteriget – YAY ! Jeg glæder mig til at opleve det om søndagen, hvor jeg har tænkt at aflægge Grønttorvet i Valby en visit.
I Bloom-området vil der være alt at finde fra rigtige rødder, til ophæng og prints med planter :)

Give Away

En heldig person har nu muligheden for at vinde 2 VIP-billetter og et gavekort på 500 kr. til FINDERSKEEPERS’ egen stand på markedet eller til deres butik på Gammel Kongevej 141 (Frederiksberg).

For at deltage skal du blot skrive hvem du vil have med under armen i kommentarfeltet inden torsdag d. 8/9 kl. 10:00

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så jeres lod i konkurrencen svarer til det nummer jeres kommentar er i rækken af kommentarer. Jeg starter med at tælle kommentarer her på bloggen og forsætter på Instagram.

OBS: man har et lod her på Bloggen og et lod på InstagramMan må altså gerne deltage begge steder ;)

Praktiske Informationer

En dags billet koster 50 kr. og en weekendbillet koster 70 kr. Børn under 12 år kommer ind gratis. Billetterne forhandles i døren og hos Billetto.

Åbningstider: begge dage fra kl. 11 -17.

Adresse: KØBENHAVN, DET GAMLE GRØNTTORV 10

Skærmbillede 2016-09-03 kl. 18.45.12

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg
   

99 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Whoopie Pies i KBH