Nyhed til Finders Keepers + Give Away

På forkant med 2017

kk6Photocredit: Kristine Krogh Studie

I 2015 havde jeg Kristina Kroghs smukke grafiske kalender plakat hængende herhjemme og jeg syntes egentligt at det var drøn ærgerligt at pille den ned, da 2016 kom over os. Indrømmet havde jeg ikke behøvet det, da den fra afstand ikke umiddelbart ligner en kalender. Men “ned” det kom den og 2016 plakaten fik jeg aldrig købt.

Nu er 2017 så småt på vej og jeg tænker sgu’ egentligt at det da næsten er “mere normalt” at have en kalender hængende på “forkant”!? Jeg er i hvert fald pænt begejstret for den grønne version – den hvide ligner nemlig den jeg havde i ’15.

For flere KK-finheder se da dette indlæg jeg lavede tidligere på sommeren, med hendes super fine grafiske plakater.

kks4Photocredit: Kristine Krogh Studie
kks1Photocredit: Kristine Krogh Studie
KKSPhotocredit: Kristine Krogh Studie
 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

2 kommentarer

 • Pouline

  Men hvor køber du den?! Synes ikke jeg kan finde den nogen steder :)

  Hilsen Pouline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frøken Overspringshandling

   Mener at der er en forhandler oversigt inde på hendes hjemmeside :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyhed til Finders Keepers + Give Away