favorit Produkter på Badeværelset

Scentified

scentifiedPhotocredit: Artilleriet

Duftlys og jeg har et temmeligt stort kærlighedsforhold – særligt duftlys med trædufte, som f.eks. cedartræ eller mahogni. Jeg har tidligere tippet til Copenhagen Candlelab, som laver de lækreste duftende sojalys – særligt er deres Cedarwood helt fantastisk velduftende.
Jeg fandt så lige så lidt disse keramiske finheder hos svenske Artelliriet – om de dufter godt ved jeg ikke, men de har i hvert fald den fineste emballage og er fremstillet vegetabilsk voks :) Og så har de minsandten også en “patchouli & Cedar” duft.

Duftlysene hedder ” Scentified” og de kan købes her.

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

favorit Produkter på Badeværelset