Give Away: En af mine favoritter

Billeder der giver mig lyst til at strø halm på gulvet

hm1Photocredit: H&M
hmPhotocredit: H&M

Jeg får helt lyst til at strø halm over hele stuegulvet, hoppe i et par træsko, tage en puttesweater på, stikke kærestemanden hans akustiske guitar, lave et bål, drikke varm cider og spise kanelsnegle fra Meyers Bageri – det er hvad jeg får lyst til når jeg ser H&M Home nyeste kollektionsbilleder.

Jeg glæder mig så vanvittigt til om halvanden uge hvor turen igen går op i de svenske skove på ødegårdsferie. Vi er snart så ofte deroppe at nogen burde tilbyde os en billig ødegård – jeg lover at passe godt på den!!!!!!

mh2Photocredit: H&M
 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away: En af mine favoritter