Sådan får du din Panthella hvid igen

Ham der min kærlighed

Processed with VSCO with b6 preset

Over på bloggen “ 3 Gode Grunde” som søde Cecilie står bag, er det blevet min tur til at besvare hendes “21 Spørgsmål om kærlighed“. Der røber jeg bl.a. hvordan jeg mødte kærestemanden for 8 år siden, som må siges at være den nok mest clichéfyldte facon i 0’erne. Og så er der lidt om hotpants og realdolls.

Hvis der er nogen af jer, der undrer jer over hvad der foregår på billedet herunder (og i Cecilies indlæg), så skal jeg liiige til at fjerne en tæge fra kærestemandens næse… i mørke…lidt beruset – bemærk angsten i hans øjne !

img_4748

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

2 kommentarer

 • Det er et super godt interview :) Man kan blive helt misundelig på bålhyggen, tæger eller ej. Det ser i hvert fald hyggeligt ud, når du deler billeder fra jeres ture i Sverige :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Tusind tak altså – det er jeg så glad for. Jeg er jo ikke vant til at dele så personlige ting med omverdenen. Men sjovt er det… og sjovt at læse alle de andres fortællinger også :)
   Og Sverige lurer i morgen! Skov spam comin up :P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du din Panthella hvid igen