Jeg er Finalist … IGEN

MIN FINESTE GIVE AWAY TIL DATO

Give Away’en er Sponsoreret.

Al’ brand samarbejde er altid nøje udvalgt.
Holdning og ordlyd er altid min egen.
De produkter der fremvises er enten ting jeg selv bruger,virkelig ønsker mig eller elsker og som jeg derfor gerne vil dele med jer :)
bluetintProcessed with VSCO with hb2 preset// Fixo Quina Prata Øreringe //
bluetint2// Fixo Quina Prata Øreringe & Magnolia Armbånd//

Jeg har glædet mig som et lille barn til denne Give Away fra PureLeaf, fordi det er nok den fineste jeg nogensinde har afholdt. I førnævnte blogindlæg kan I få en mere detaljeret beskrivelse af smykkerne fra PureLeaf, men kort fortalt så er alle smykkerne lavet af planteblade som enten er blevet forsølvet eller belagt med 18 karat guld – og så er smykkerne tilmed fremstillet på et bæredygtigt grundlag!

I samarbejde med PureLeaf har jeg nu fået muligheden for at give et valgtfrit smykke til en virkelig heldig person, som jeg uden at lægge skjul på godt gad var mig selv. Man behøver ikke være bosiddende i Danmark.
Jeg har selv Magnolia armbåndet i sølv, men jeg har også en del andre favoritter som jeg har samlet i bunden af indlægget – særligt er jeg vild med nummer 9. Men også nummer 7, som jeg tænker man kan bære som et choker halskæde ( <– jeg har da fulgt lidt med hos modebloggerne ;)).

I kan se guldsmykkerne på mig i indlægget, som jeg linker til i starten af dette indlæg.

Give Away

  • For at deltage skal du blot gå ind på PureLeaf.dk og udvælge dit favorit smykke blandt de mange virkelig fine. Skriv navnet på dit favorit smykke eller link til det i kommentarfeltet. Dette skal gøre inden  d.22/10 er omme.

OBS: man har et lod her på Bloggen og et lod på Instagram på billedet markeret “PureLeaf Give Away”(magen til det øverste billeder her indlægget)Man må altså gerne deltage begge steder ;)

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så dit lod i konkurrencen svarer til det nummer din kommentar har i rækken af kommentarer. Jeg starter med at tælle kommentarer her på bloggen og forsætter på Instagram.

plfav1/ 2/ 3/ 4/ 5/ 6/ 7/ 8/ 9/

Give Away Terms

  • To participate, simply go to PureLeaf.dk and pick your favorite jewelry among the many really beautiful ones. Type the name of your favorite piece of jewelry or link to it in the comment field below. This must be done before oct. 21th
  • NOTE: you have a lot here on the blog and a lot on Instagram (on the photo marked “PureLeaf Giveaway” – similar to top photo). So you may participate in both places;)
 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

140 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er Finalist … IGEN