Tip: dette vil ændre jeres liv!

8 Bolig Favoritter fra Ilva

Indlægget er sponsoreret.

I morgen er det Black Friday – en dag hvor rabatterne er vilde, hjemmesiderne crashende og forretningerne proppede. Nogle forretninger har dog været så smarte og forlænget “Black Friday” til også at inkludere Black Saturday & Sunday og dermed gjort det muligt for flere at få fingrene i de gode rabatter, uden at skulle bruge en feriedag.

Ilva er én af dem der har sørget for at strække rabatterne og de har fra i morgen d. 25/11 til og med d. 27/11 minimum 25 % på *alle deres varer (*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer samt Everyday Low Price).

Jeg har i den forbindelse samlet nogle af de favoritter, som jeg godt kunne finde på at kigge lidt nærmere på i weekenden.

 Vinter Tendenser

ilva1. Stecca Sofa /2. Biltmore Plaid 3. Etnic Tæppe  /4. Botanik plakat / 5. Raw Skål /6. Halland sofaborde / 7. Planet Bordlampe / 8. Napier Pude / 9. Qilim Pude

Jeg er fortsat meget betaget af organiske naturfarver i “brændte” toner, som i særdelshed her i den kolde vintertid kommer til sin ret ved at bidrage med lune og varme. Træ elementer og jordfarver i kelimtekstiler er den nemmeste måde “at få varmen ind på” – og så naturligvis brugen af plaider og puder – massere af puder! Vinteren er på alle måde en hyggetid og det skal hjemmet indrettes efter – det er trods alt koldt de næste 5 måneder!

Jeg vil lige opfordre jer til at signe up til at modtage Ilva’s nyhedsbrev, hvis I ikke allerede får det. Der igennem vil I nemlig blive informeret omkring nyheder a la da Ilva fornyeligt lancerede deres nye rå planke spisebordsserie, som man selv kan designe : Woodstory

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: dette vil ændre jeres liv!