Så har jeg fået den hjem

Min Adventskrans – organisk og minimalistisk

Indlægget indeholder Reklame

Jeg blogger fast hos Bahne og laver stylings med deres produkter, hvorfor indlægget er markeret som “reklame”. Alle produkter har jeg selv udvalg. Holdninger og ordlyd er altid min egen.

Processed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a7 presetHvis det er kommet bag på nogen af jer at det er 1. søndag i Advent i dag så har jeg bikset en adventskrans frem, som bogstaveligt talt kun tager et smut i Bahne og til den lokale plantepusher. Alt fra sterainlys og træskiven er fra Bahne. I kan læse og se mere i indlægget over på Bahnes blog ;)

Glædelig jul <3

Processed with VSCO with a7 preset
Processed with VSCO with a7 preset

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så har jeg fået den hjem