Oversize Spejle

Hello Minnetonka Moccasin

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links.

minne1

Så blev det lige tid til et andet end “bare bolig” indlæg (det sker i ny og næ) og nu handler det om et par sko. Eller “handler” og “handler” er vist lige overdrevet nok, fordi i virkeligheden vil jeg bare sige “hey se lige mine nye Minnetonka sko – mine boho agtige, tripe vibe mokkasiner, som mange nok vil mene er temmelig fodformede. Men hey jeg er sygeplejerske… vi går pænt meget op i “gode sko” –  siger hende der render rundt i Converse på arbejdet :P

Men inden I læser videre – så skal I bare lige vide at de nok laver de mest nuttede vamsede sko til babyer og børn!! Desværre forhandles de ikke rigtig herhjemme, men jeg smed gerne lidt porto efter dem – havde jeg baby eller “det ældre”!

Jeg har faktisk aldrig ejet et par Minnetonka’er, men for 5 New Yorker rejser siden, væltede jeg det halve af Manhatten rundt for at finde et par Minnetonkaer i den rigtige model og størrelse til min søster, i en af de mange David Z butikker – fuldstændig umuligt i øvrigt, på trods af Wifi, en milliard billeder og sammenligning af størrelse og andet fis. På det tidspunkt var det fuldstændigt uladesiggørligt at støve Minnetonka op i Danmark og det var de så næsten også i New York – udsolgt udsolgt udsolgt! Men NU 5 år senere kan man skisme få dem på både BOOZT og på Sarenza  pg nu vil jeg også gerne have en af de mange mange forskellige modeller de har lavet.

Så nu har jeg smidt et par”El Paso Ankle Boot” i indkøbskurven (som også fås i 2 andre farver – og jah i sort også ;P ) – og jeg GLÆDER mig til at fise rundt i mine semi-fodformede sko :P

I kan se mere Minnetonka-kærlighed  på deres instagram @minnetonkamocc

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversize Spejle