En barndomsdrøm realiseret og juletrendplanten

Nyt Botanisk Koncept åbner i morgen i København

skaermbillede-2016-12-02-kl-13-18-50

Jeg tænkte at jeg som den plantehoarder jeg nu er, lige vil tippe jer til denne fine pop up shop der åbner i morgen på Gammel Kongevej. Jeg er simpelthen så doven anlagt at jeg har tilladt mig at kopiere Pressemeddelelsen ;). Måske nogen af jer mangler en botanisk gave til enten advent eller jul;)

Værsgo:

3. december åbner pop up butikken VINTERVÆKST med fokus på botanisk inspireret interiørdesign. Kig forbi og vær med til at varme op under vores dejlige vintervæksthus!

VINTERVÆKST spirer frem som en oase i vintermørket på Gl. Kongevej i december og januar, hvor vi fylder butikken med svævende planteplaneter, smukke kimonoer, elegante mobiler, organiske akvareller, vilde kaktusser og økologisk te.

Glæd dig til det fineste og grønneste univers med masser af liv, farver og æstetik, der med garanti kan få dig ud af dit vinterhi. Nyd en grøn drink sammen med os og find inspiration til den perfekte jule- eller mandelgave.

I løbet af åbningsperioden kan du deltage i vilde konkurrencer, workshops, spændende planteevents og meget meget mere. Følg med i vores vinter-plante-eventyr

Instagram: @vintervaekst


Hvor & hvornår

3. december: Vintervækst åbningsevent

Gl. Kongevej 141

1850 Frederiksberg C

Åbningstider:

3. december – 31. januar

Mandag – fredag: 11-18

Lørdag: 10-16

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En barndomsdrøm realiseret og juletrendplanten