Arkitektlamper i køkkenet; vind et gavekort på 2000 kr. Til ELLOS

Vi slår væggen ned i aften – følg med på Instastories :)

plantegning-voll-2

Over på min instastories ( @copenhagenwilderness) kan I følge med i vores impulsive nedrivning af væggen mellem vores stue og spisestue ( Det lange grønne zigzag stykke på min meget flotte plantegning af vores tørreloft). Der er over en måned til at betongulvet skal lægges og vi har endnu ikke fundet en næsten gratis svejser til at lave vores New Yorker glasvæg ( De er ikke billige – desværre. Flot håndværk koster selvsagt)…men hey, vi tager det roligt og venter gerne på det rigtige, inden for vores økonomiske ramme.

Det med økonomi fylder jo selvsagt meget og SÆRLIGT når man som os, bor i en MEGET gammel bygning (1867) – der skal hele tiden være plads til det uforudsete!

Men at være i god tid – er da skisme da meget rart. SÅ nu banker vi væggen ned og satser på ikke at fortryde! Og av det er lidt angstprovokerende!

I kan læse en smule mere om nogle af de lejlighedsprojekter vi kaster os ud i, de næste mange måneder lige her:

Hah det er både dumt, sjovt, og ret ligegyldigt at følge med i. Men det jo være, at det var dømt “kedning” hos nogen, inden X Faktor eller alt det andet man kan lave en fredag aften. Så her står altså et tilbud om  x gange 15 sekunders videoer af fuldstændig ligegyldighed ;)

Velbekomme ;)

Vi skal have  denne glasvæg i jern og et lille indblik i Hvad vi ellers skal have bygget på vores Tørreloft

Plantegning over vores tørreloftslejlighed

 

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arkitektlamper i køkkenet; vind et gavekort på 2000 kr. Til ELLOS