Et billigt, Industrielt & funktionelt skrivebord fra IKEA

Min nye Blogfunktion der væltede indbakken

toppicI går postede jeg på min Instastory et klip, der affødte hjernedødt mange spørgsmål fra bloggerkollegaer her på BD,  Premium- såvel som Plusbloggere. Hvilket er helt fantastisk dejligt – yay jeg er “brugbar” ;)

Men altså…

Det blev simpelthen for omstændigt at svare jer alle uddybende omkring opsætning osv. inde på IG  – så nu har jeg kvitteret med en lille guide.
Et stort “BEKLAGER” til jer, jeg ikke har fået svaret – I skulle meget gerne have modtaget en besked om at tjekke dette post ud ;*

Funktionen jeg plapre om, er den I kan se i min sidebar; den helt fantastisk SLIDER med : “10 favoritter – Uge x” . Den er ret fin synes jeg selv og det er jeg åbenlyst ikke alene om.
Der er absolut intet revolutionerede over den – og dog! Hvis man er BD’er! Vi kan nemlig af sikkerhedsmæssige årsager ikke anvende “Plug Ins”, hvilket er ganske fair og forståeligt! SAFETY FIRST!

Men nu har jeg endelig fundet en HTML slider – der kan ALT!

Alle jer der måske allerede kender POWr – tillykke! Spar mig for: “ej, den har jeg kendt i 1000 år”  – fedt! Og igen: “Tillykke og shhh” !!!!! Jeg føler mig som en html-superhelt på steroider :P

Hvorfor er den smart & hvad kan man bruge den til:

 1. Det er muligt at knytte links til de forskellige billeder – man bliver altså smidt direkte derover, hvor dimsen kan købes. TEST min :P
 2. Man kan tilføje tekst til hvert billede, f.eks beskrivelser eller pris. Man kan direkte markere dét produkt der måtte være Affiliate. Noget jeg kommer til at gøre fremadrettet.
 3. Man kan vælge at have thumbnails liggende under de slidende billeder.
 4. Når man er logget på POWr.io kommer der en blå bar frem over dslideren (som KUN du kan se). Når du klikker på den, kommer der et pop up vindue, hvor du hurtigt og nemt kan udskifte de enkelte billeder og links – super dynamisk & let! (se billede herunder)
 5. Hvis man er en affiliate haj – så er der gode muligheder at hente her.
 6. Brug den til at fremvise din Tictail eller ting du har til salg på Trendsales, DBA mm.
 7. Brug den til at fremvise dine seneste indlæg og mest populæreindlæg  – det har jeg i støbeskeen.
 8. Brug den til random billeder med eller uden tekst.

Der er mange flere muligheder – del gerne i kommentarfeltet :)

skaermbillede-2017-03-02-kl-13-09-57

Punkt 4: Sådan ser pop up’en ud, når du skal udskifte billeder i slideren

Sådan laver du din slider

 • Gå ind på POWr.io og lav en bruger.
 • Jeg har købte et Premium medlemskab til 3,99 $ om måneden. Dermed får jeg POWr.io logoet væk og jeg kan have et max. på 10 billeder i slideren. Der er flere medlemskaber at vælge mellem – også et gratis, hvor det er muligt med 5 billeder og hvor POWr logoet figurer (ikke så pænt).
 • I “POWr Library” vælg da den blå boks, hvor der står “Multi Slider“. Nu er det ellers bare med at gå i gang med at vælge billeder (som du selvfølgelig har gemt på din puter), links og tekster.
 • Når du er færdig med ovenstående punkt, så er det muligt at begynde atpersonliggøre slideren – lige fra slideeffekt, hastighed, størrelse, farver, hoover effekt, pile og meget mere. OBS nogle funktioner er ikke tilgængelige i det gratis medlemskab.
 • Når din Slider er færdig og du har trykket “SAVE” – så SELVOM du evt. har upgraderet til et Premium medlemskab, så spørger POWr  dig lige en ekstra engang, om hvorvidt du ønsker endnu en opgradering – NEJ TAK, ELLERS TAK! Her klikker du blot på  “BACK” knappen oppe i venstre hjørne og så kommer du til en side, som ser ud, som den herunder.skaermbillede-2017-03-02-kl-12-58-48

 

 • Der hvor der står “Blogger“, vælger du i scrollbaren “HTMLskaermbillede-2017-03-02-kl-12-59-10
 • Koden popper frem og Kopier den nu over på din Blog, ligesom alle andre HTML koder – voliá ;)

 

Udover Multi Slideren tilbyder POWr også mange andre fine blogfunktioner. Bl.a. Social Media ikoner, som jeg også har brugt i min sidebar.

OBS – jeg ved ikke hvorfor, men med Safari, som browser så fremvises alle billederne ikke altid. De blive nogen gange erstattet af et “?”. Der er dog ingen problemer hvis benytter CHROME eller andre browsere.

2 kommentarer

 • Signe

  Jeg har lige et spørgsmål vedrørende noget helt andet:
  Hvor er søge-knappen på din blog? Er det mig der er blind, eller er den måske bare gemt godt væk? Synes ofte jeg har haft brug for den til at finde gamle DIY’s eller planteguides osv, som du jo er så god til at lave :D Og ved godt at du har de der kategorier oppe foroven, men det ville gå lidt hurtigere og nemmere med en søgefunktion :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Den var blevet væk! Tusind tak, det var jeg ikke selv opmærksom på at den var – nu er den der igen :) Oppe i hjørnet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et billigt, Industrielt & funktionelt skrivebord fra IKEA