7 Bæredygtige tiltag jeg har implementeret i hverdagen

Ugens projekt: Fransk café inspireret Mosaikgulv

mos1Jeg er så misundelig på det mosaikgulv vi er i gang med at lægge i min mors ene gang. Det bliver den fineste lille fransk café inspirerede plet jeg længe har set. Jeg får vitterligt helt lyst til at klemme en Wiener stol og et lille rundt marmor cafébord ind og slubre en cappuccino i mig, imens jeg lytter til soundtracket til Amélie de Montmatre.

Det er første gang at vi laver et mosaikgulv – jah faktisk er det første gang at vi selv laver et gulv. Der kommer selvfølgelig en Gør der selv guide en af dagene: Det er ikke svært at arbejde med, men man skal rumme lidt tålmodighed når mønsteret skal laves, faktisk jeg oplever det lidt ligesom at lave en oversize perleplade :)

På billedet har jeg lagt de sorte fliser præcis dér, hvor de skal sidde, hvorpå jeg med en tusch markerede de hvide fliser i nettet der ikke skulle fjernes (Der sidder måske 100 fliser i hvert net).

Der er lidt mere information omkring projektet i indlægget “Palmefliser & et nyt projekt” – her kan I også se hvordan det endelige mønster kommer til at se ud, samt finde inspiration til andre virkelig fine mønstre :)

6 kommentarer

 • Louise

  Uhh, det er fint. Tror du man vil kunne lægge det oven på et terrazzo gulv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Umiddelbart helt klart ja – det kan da kun være det mest stabile underlag man kan forestille sig, hvilket er alfa omega :D
   Men jeg ville helt klart spørge en kyndig alligevel :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninni

  Åhhh min hang til fliser vokser hver gang jeg besøger din blog…. en mild obsession.. glæder mig til “gør det selv guide” :) God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   hahaha…. undskyld! Jeg kan heller ikke lade være!!! Den kommer nok op søndag eller mandag. Rigtig god weekend :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sidder her og er blevet helt forelsket i de fliser! Hvor har du/i købt dem? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Vi købte dem hos Mosaikhjørnet i Glostrup :D
   Og det er blevet SÅ pænt – der kommer en guide op snarest :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 Bæredygtige tiltag jeg har implementeret i hverdagen