Vores nye lænestol i egetræ og kernelæder - nu skal vi kæmpe om pladsen.

Den eneste dag hvor Limited Y-stolen kan købes er den…

le1Den d. 27 april lancerer Carl Hansen & Søn en limited edition af den ikoniske stol Y stol designet H.J.Wegner i 1950.
Stolen som kun kan købes denne ene dag (og forudbestilles) er en særudgave i elm i anledning af Wegners fødselsdag.
Og ligesom alle de andre Y-stole er denne finhed på ønskesedlen. Men drømmen er dog en Y-stol i egetræ – en som passer til vores Wegner Sofaer som er udført i røget Eg. Det kunne nemlig være så fint med en rød tråd fra stuen og ind til spisebordet eller mit kontor. I kan få en “smagsprøve” på mit kommende kontor lige her , som jeg selv tror bliver super lækkert…altså når vi engang når der til :)

le4Det grafiske arbejde på dette billede halter en smule hehe…faktisk så ser det lidt ud til at stolen til venstre og den i midten er klippet ind & udsigten lige så!  Men det gør ikke noget, alle ved jo hvor helt fantastisk lækker Y-stolen ser ud…no worries  Carl Hansen & Søn ;)

elm4Indgraveringen synes jeg er fin detalje og noget som jeg tænker vil gøre stolen endnu mere værdifuld/eftertraget på sigt.

le

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye lænestol i egetræ og kernelæder - nu skal vi kæmpe om pladsen.