Hollandske Lanterne - en af hver størrelse tak!

Konkurrence – Into the Wild med mine nye plakat

Indlægget indeholder Reklame.

v16

v20

v5

For lidt tid siden faldt jeg over ViSSEVASSE’s nye plakat kollektion, der hedder Serenity – en lille kollektion på 7 plakater der alle drager tankerne hen på Sindsro, klarhed, sjælefred, fredfyldthed og ro.

Jeg har igen igen igen igen allieret mig med disse kreative mennesker som står for denne plakatvirksomhed…

….og nu kan 2 personer vinde et gavekort til at shoppe for i ViSSEVASSE’s nye kollektion eller måske blandt de mange andre plakatkollektioner. Måske gavekortet skal bruges på en af Vee Speers efterhånden ikoniske fotografier eller på en af mine yndlings fotografer Dan Isaac Wallins magiske natur billeder? Valget er dit… og du kan læse mere om deltagelse i konkurrencen, længere nede i indlægget ;)

Jeg blev straks draget af Serenity kollektionen, uden helt at vide hvorfor – altså udover at den selvfølgelig rummer nogle virkelig fine illustrationer, udført i ViSSEVASSE’s karakteristiske douce farver.

Men så fik jeg kigget nærmere på særligt to af plakaterne. Nærmere betegnet den som I kan se stående i rammen på bænken i vores stue (ja vi mangler fortsat gulvlister) og den som fortsat ligger u-rammet på vores spisebord. Plakaterne hedder henholdsvis “Into The Woods” og “After the Hike“.
De minder mig unægtelig om nogle billederne jeg selv har taget i øjeblikke, hvor netop tilstande som “sindsro”, “klarhed” og følelsen af at være i “nuet” synes at dominerer.

De 2 af min egne billeder, som jeg referer til, er taget i forbindelse med en af vores mange Ødegårds getaways i Sverige (billede fra nytåret) og på vores roadtrip til Island sidste år – kan I se det (I finder dem i bunden af indlægget)? Det ene er af Kærestemanden på skovvandring og det andet er af mine vandrestøvler efter jeg har været ude på den vildeste paragliding oplevelse i Vík.

Selvom de ikke heeeeelt ligner hinanden, så minder de unægtelig meget om hinanden og jeg absolut elsker, at der er nogen der har formået at fange den sindstemning og ro jeg føler i disse øjeblikke.

v1Den smukke minimalistiske pladespiller fik jeg i fødselsdagsgave af kærestemanden. Han er mindst lige så glad for den! Jeg er VILD med praktiske gaver, som kan komme mange til gode – så glæder det endnu mere. I finder den her (og der er selvfølgelig en boks med til at dække for støv osv.).

v7

Konkurrence

I samarbejde med ViSSEVASSE udlodder jeg et gavekort på 500 kr. gavekort til 2 heldige vindere.

Alt du skal gøre er at skrive hvilken af plakaterne du aller mest ønsker dig fra den nye kollektion (se dem hér)

Jeg trækker en vinder her på bloggen d. 22/5. Den anden vinder trækker jeg på min Instagram profil @Copenhagenwilderness. Deltag gerne begge steder – så har du også et ekstra lod ;)

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så jeres lod i konkurrencen svarer til det nummer jeres kommentar er i rækken af kommentarer, både her på bloggen og på IG. Husk at skrive hvilken  plakat I ønsker jer (det er dog ikke bindende – vinderne må gerne ændre favorit ;)

Alle mine nordiske følgere kan også være med ;)

For mere inspiration, smut da ind på ViSSEVASSE’s IG.

v9Den gamle omklædningsrumbænk er faktisk et storskraldfund for år tilbage. Jeg satte den fornyeligt til salg på Instagram, men jeg har faktisk lidt fortrudt det nu. Der kan nemlig virkelig rumme mange planter og stillebens med sine 2 meter :)

v8Mine 2 favorit keramik pieces fra Kähler – arvet fra min kære mormor. 
Jeg ville sådan ønske at de gik tilbage til at lave noget i denne stil igen…

img_0008

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a7 preset

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

56 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hollandske Lanterne - en af hver størrelse tak!