Konkurrence: sidste chance i dag for at vinde gavekort til ViSSEVASSE

Min Urban Jungle Baggårds Make-over + vind gavekort på 1000 kr. til dit eget projekt

Annonce for Silvan

s2

s4De gange vi har brugt vores gård, kan næsten tælles på to hænder – altså vi taler på en periode af snart 8 år! Så længe har vi boet på Tørreloftet her på Nørrebro.
Det er ikke fordi vi aldrig opholder os “uden for”. Det gør vi – meget faktisk! Vi søger bare altid til de nærliggende oaser: Søerne, Assistenskirkegården, Nørrebroparken, H.C. Ørstedsparken eller en af de mange nabo-caféer med udeservering.

Jeg har i årenes løb gentagende gange tænkt på at starte et gårdlaug og skabe en lille urbanhave – gro mig et tilhørsforhold til gården. Men tiden er blevet prioriteret andre steder og fornyeligt er vi blevet “varslet” om at vi måske er kommet i køen til byfornyelse og at vi derfor måske får gjort noget ved vores 2 gårde. Så nu kan det slet ikke betale sig at gå i gang med højbede og andre store grønne projekter – vi afventer spændt!

Vores lille bitte gård er fantastisk hyggelig, den er i den grad rustik med brosten og et stort Lindetræ i midten, der har en bænk viklet omkring sig. Vasketøj hænger fra de fleste lejligheder på tørresnore, som var vi i Italien. Det er noget af det gæster og især boligreportagehold, er gået fuldstændig bananas over, når de har været på visit. Forståeligt – det er charmerende til skyerne!
Indtil fornyeligt har jeg egentlig ikke reflekteret særlig meget over, hvorfor vi bruger gården så lidt, når nu den er så fin. Men det har jeg nu og jeg er kommet frem til 2 afgørende faktorer, som jeg kort vil nævne. Måske I kender dem, fra jeres egen hverdag?

Jeg har på intet tidspunkt haft et tilhørsforhold til gården – den har altid bare været en passage og det er dét. Det er nok den vigtigste årsag til, at jeg personligt ikke bruger den. Desuden sidder man ikke frygtelig privat i vores gård. Men alle kender alle i vores lille forening, så lige den faktor er mig egentlig ok ubetydelig, når jeg tænker over det.

Den anden faktor, er det faktum at vi bor aller øverst (4. sal… 88 trin talte min svigermor engang). Det alene at have “langt ned” gør faktisk noget ved brugshyppigheden af gårdhaver. Det er åbenbart helt generelt for mange mennesker i byen. Det er nemlig ikke så lang tid siden, at jeg læste en artikel om at mange københavnere over 2. sal stort set ALDRIG bruger deres gårdhave, men i stedet ansøger om altaner for at komme ud. Det giver i og for sig ganske god mening! Os over 2. sal er bare lidt mageligt anlagte. Vi gider ikke slæbe sommersalaten op og ned.

Antallet af trappetrin er en faktor jeg/vi ikke kan gøre noget ved. Så derfor har jeg tænk at det må være “tilhørsfaktoren” jeg må skrue på, og så håbe på at den har indvirkning på den kedelige “trappestatistik”.

Mon jeg kan smaske statistikken ved at skabe et lille gårdmiljø som vil “trække” mig noget mere derned og blive aktiv bruger af vores gård? Jah, faktisk “bruger” af et stykke Københavnerjord, som jeg selv er med til at finansiere!

Game on!

Projekt (Re)claim Gården

SILVAN stillede mig fornyeligt udfordringen at skabe et miljø og en hyggelig atmosfære på enten en altan/gård eller have. Og for ca. 3 uger siden, var jeg så ude og handle i SILVAN på Nørrebro. Men hånden på hjertet… så kom jeg alligevel først i gang i går aftes, med at “pimpe” gården!

Jeg lider åbenbart af ekstrem gård-uvillighed!

Men nu har jeg underfløjtme givet den gas med at skabe en lille hyggelig plet, til forhåbentlig glæde for ALLE i vores lille andelsforening. Jeg håber at pletten “smitter” og at flere andelshavere vil benytte og bidrage endnu mere til det grønne miljø i gården. Det ville være så fint, med et nyt samlingspunkt!

Da jeg i går aftes var i gang med at “pynte” gården, hang vores naboer ud af vinduerne for at følge med og komplementerede forandringen. De hang ud ved træet da de kom fra arbejde og måske det bare er indbildning, men jeg tror altså at pletten smitter med glæde:)

Lige nu glæder jeg mig helt ustyrligt til at ræse ned af trapperne og nyde forandringen. Jeg glæder mig til at komme hjem og træde ind af porten og forhåbentlig se området benyttet.

Og så har jeg allerede fået flere gode ideer, som kræver nogle flere besøg i SILVAN


Herunder kan I se, hvor lidt det egentligt kræver at sætte de første spæde stik til en urban have. Og så kan én person kickstarte sit eget Urban Jungle projekt og vinde et gavekort på 1.000 kr. til SILVAN.


s9“Pletten” i gården, som jeg havde udset mig. Således så den cirka ud, inden jeg gik i gang med at “opgradere” den . Jeg glemte nemlig at tage billeder af de gamle havemøbler, som jeg synes er fine, men tunge og klodsede i vores lille gårdmiljø. De gamle havemøbler er naturligvis bare blevet rykket og afventer nu en kærlig hånd til næste arbejdsweekend i foreningen.

s12De lette havemøbler fra Park Hobart passer simpelthen så godt ind i vores gård. De er praktiske idet de kan stables og så vejer de ikke særlig meget. De minder unægteligt lidt om Maguerite havemøblerne fra 1950’erne – prisen er dog en betydelig anden. Havemøblerne fås også i grå/hvid.

Planen er at jeg vil lave et lille gårdkit med hynder og tæpper, i en kurv eller strandtaske, som alle lige kan hente fra en af de tilstødende kælderrum.


s1Plantebordet har vi selv lavet ud af en benbuk fra SILVAN og nogle trærester fundet i “rodekassen”. Det var slet ikke planlagt at vi skulle lave et plantebord, men inspirationen kom væltende, da vi stod i forretningen. En benbuk koster 55 kr. og træet kostede 30 kr. Krogen og de små vinkelbeslag til montering af bordplanden havde vi allerede – så projektet kostede under 100 kr.

s314 små vinkelbeslag skrues først fast på benbukken. Dernæst skrues bordpladen på.

s23Planter i krukker og klyngeplanter pynter helt gevaldigt – særligt når man ikke har et bed eller et græsareal. Nogle af planterne er mine egne private, så de kommer op i lejligheden igen. Jeg elsker dem for højt til at kun at se dem i gården.. haha! Også selvom jeg nu kommer til at opholde mig MEGET mere dernede 😎).

Men jeg glæder jeg mig til at give mig i kast med at rydde op i alle de andre krukker og få plantet noget mere grønt – grønt avler grønt i min verden :P

SILVAN har et udemærket udvalg af planter og plantekrukker – og deres kyndige medarbejdere er altid gode til at vejlede, hvis egen kundskab fejler eller ej blot eksisterer.


TIP: I udvalgte SILVAN kan man booke EL-ladcykler – nemt, billigt og godt for miljøet/kondien. Se mere her.


Man kan nemt komme til at føle sig lidt “overhørt” når man sidder i vores gård – lyden den “rejser” ret voldsomt og man ender tit med at komme til at lytte efter folks samtaler, når man står og skræller gulerødder. En transportabel højtaler, kan her være med til dulme mængden af det man vil inddrage naboerne i kan være en god ide. Man skal selvfølgelig ikke spille høj musik – bare sådan i “taleniveau”.

Når man bor på 4. sal så er der lidt langt til kaffemaskinen og det er altså for dyrt at rende den kortere vej ud til Emmerys eller til Original Coffee. Her er termokanden en virkelig god ven.


TIP: Bor du højt oppe og vil du gerne tvinge dig selv til at nyde din gård lidt mere, så er postkassen en god opbevaringsmulighed – betragt den som en opbevaringsboks (hvis du som os takker “Nej Tak” til reklamer mm.). Gør evt. som os hver sommer: stil 2 vinglas og en proptrækker i postkassen! Så behøver vi ikke gå op efter arbejde for at gå ned igen. Nu kan vi blive nede og nyde aftensolen. Man må narre sig selv, hvor man kan og vin er altid en god ide! Glassene vasker vi blot under haveslangen. Længe leve dovenskaben!


sv1Det lave cafébord er med til at gøre det overall look “let” og lidt mere afslappet. Æblekassen er også fundet hos SILVAN og kan bruges som sidebord eller til at samle hynder, tæpper eller plantegrej. Kassen kan også fores med plastik, således at man evt. kan plante lidt spiseligt køkkengrønt. Jordbærplanten på bordet vil nok blive glad for det på sigt:) De fleste SILVAN forretninger har et rimeligt godt udvalg af spiselige planter.

s8LED lyskæder er et must. Denne er dog ikke købt hos SILVAN – med de sælger lignende her.

s24


KONKURRENCE – Vind gavekort på 1000 kr. til SILVAN


Alt du skal gøre for at deltage er, at skrive i kommentarfeltet hvilket område du vil give en Urban Jungle overhaling! Er det en altan, din have, et fællesareal eller måske noget helt fjerde ?

Jeg trækker en vinder her på bloggen d. 7/6.

Jeg trækker lod ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så jeres lod i konkurrencen svarer til det nummer jeres kommentar er i rækken af kommentarer.

sv2I får snarest en opdatering på mit gård-tilhørsforhold  ;)

s3

s6

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

138 kommentarer

 • Anja

  Jeg ville ordne min lille altan. Den er ikke stor men den har potentiale 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Jeg vil give vores terrasse område en tiltrængt overhaling. Vi flyttede ind for 2 år siden men det er først nu jeg begynder at have en fornemmelse af hvordan vi bruger haven. Nu har jeg så bestemt der skal bygges smalle “højbede” rundt om terrassen så de kan skærme og så jeg kan lave en lille blomster oase vi kan sidde og hygge i hver sommer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaH

  Uhh… vi har renoveret hus siden september sidste år, og er nu næsten i mål. Hele haven kunne dog virkelig godt trænge til en kærlig hånd :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Sikke en smuk oase du har skabt:-)
  Den skal da nok tiltrække dine naboer:-)
  Jeg kom ud for en ulykke for ca.7 år siden og har ligget brak længe, så jeg ville drømme om en lille hyggekrog ude i min lille forhave.
  Jeg mangler lidt at sidde i og ved, lidt lyskæde, lidt krukker med friske blomster, så kan det blive en Urban Jungle oase, hvor jeg kan slikke D vitamin:-)
  God dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Årh, det ville jeg elske! Altså, at forny vores lille byhave! Vi har sådan to sten platuer, hvor der er fyldt med alt muligt… skvadderkål f.eks. Vi er flyttet ind i januar, så det har været lidt spændende, hvad der er røget op af jorden 😂 jeg drømmer om et form for espalier, hvor der kunne hænge fine kulørte lamper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Vores altan står næsten helt tom til trods for at vi har boet her i over et år. Det kunne være fedt med bambus til at tage indkig og vind, jordbær og krydderurter til små pilfingre, grønne klatreplanter, som kun vokser sig finere og finere i årene frem og måske endda et lille espalier/søjleæble- eller pæretræ. En lille parasol til at skærme lidt for solen er nok også praktisk, når nu altanen vender mod vest med fuld sol fra kl 13 om sommeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Min terrasse kunne helt sikkert godt trænge til en overhaling! Jeg krydser fingre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinev

  Ville give vores terrasse i vores hus en overhaling. Vi overtager huset på mandag og har ingen ting til terrassen, så den mangler i den grad en kærlig overhaling og vi mangler lidt skejsere til møbler og krukker med fine blomster (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det blevet smukt!

  Jeg ville helt klart give min altan en make-over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hansen

  Jeg ville gøre det ude på vores altan! Vi er godt på vej, og har faktisk idag hængt en fin lille lyskæde op. Foråret og sommeren gør vores altan nærmest bliver et helt ekstra værelse, i vores lille tre værelses Aarhus lejlighed. Jeg krydser fingre for mig, haha <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Vores terrasse trænger gevaldigt til noget hygge, vi har bord og stole, men vi sidder der sjældent, da der ikke er hyggeligt.
  Så jeg vil da frygtelig gerne kopiere dit eksempel med lys og planter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Min altan :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Jeg vil give vores terrasse en make-over. Vi har en stor flise-terrasse så der mangler virkeligt noget grønt – tænker store krukker eller blomster kasser :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tale

  Hvor er det blevet hyggeligt! Ville gerne opdatere vores terrasse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F.

  Efter 6 år i København er jeg endelig(!) flyttet i lejlighed med altan. Den trænger dog gevaldigt til en overhaling, og jeg drømmer bl.a. om at lave en lille planteoase derude :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lundholm

  Hvor er det blevet hyggeligt – plantebordet er en vildt god ide :D Og så er sådan en lyskæde med almindelige pærer bare fin :D
  Min kæreste og jeg overtager vores ye lejlighed med hele to altaner på søndag, så jeg ville blive så glad for en lille kickstart til at gøre dem indbydende og blomsterrige :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi

  Jeg ville forny min kommende lille altan i min nye lejlighed. Den er ret så grå og kedelig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffi

  Jeg ville forny min kommende altan i min nye lejlighed. Den er noget så grå og kedelig! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Drømmer om at forvandle vores overdækkede terrasse til en lækker forlængelse af stuen❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville give min altan en omgang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Vores altan kunne godt trænge til en makeover, og har en drøm om at få en masse altankasser sat op ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Vil helt sikkert få gjort vores lukkede altan lækker! Vi har boet her i et halvt års tid, men kan simpelthen ikke finde ud af hvad jeg skal få gjort ved altanen, så et tilskud dertil vil være fantastisk. Drømmer om at få ekstra rum ud af altanen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Jeg ville opgradere mine altaner – med endnu flere planter og smarte løsninger :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det vil helt klart være vores altan, som trænger til at blive gjort fin. Har en drøm om at fylde den med planter, og kunne bruge den som et ekstra rum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det vil gavne vores altan! Ville elske at kunne fylde den med grønne planter, og på den måde få et frirum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie sofie Andersen

  Min skønne altan/tagterrasse som pt slet ikke får nok kærlighed, fordi vi er gået i stå på den😔 Drømmen var at det skulle være vores fristed, men i stedet er det blevet den dårlige samvittighed. Krydser fingre for at i kan hjælpe, om ikke andet, så er det skøn inspiration ❤️🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville give mine altaner en omgang! De trænger VIRKELIG til en klat maling – et projekt der er lidt svært at prioritere som studerende ☺️ Desuden mangler min lyn-voksende tomat snart et espalier den kan klatre lidt op ad ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er der blevet fint! Jeg har, siden jeg flyttede ind i vinters, drømt om at give altanen en overhaling, og det SKAL bare ske i løbet af sommeren 😅 Sidder derude hele tiden, så snart solen titter frem, og den kunne blive så fin med lidt planter og nyt “gulv” ☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Rathcke

  Jeg ville bruge pengene (og nok lidt flere til) på at indrette terrasse og altan i vores nye hus. Vi flytter fra ca 4kvm altan til ca 18 kvm træterasse og stor altan, så der bliver brug for nye møbler, planter og en hel masse andet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville lave gå All in ude foran vores hovedtrappe – der er vildt kedeligt og alligevel er det tit er samlingssted for naboer, gæster der ryger osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg vil SÅ gerne vinde et gavekort til Silvan – så vores terrasse kan indrettes til et hyggeligt uderum. Krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Ååårh – jeg vil lave vores nye terrasse i vores nye hus til et rart sted – vi drømmer om en stor skydedør ud til terrassen – men ellers er det bare det indvendige det skal have en tur – så lidt hjælp til at kickstarte vores nye have og terrasse liv vil være kærkomment :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser vældig fint ud. Jeg har allerede planer om at få gjort noget ved vores store, men helt uberørte balkon. Den har så stort et potentiale og jeg drømmer om lange, varme sommernætter med vin i hånden og gode samtaler derude… først skal vi dog have købt nogle havemøbler ud til.
  Fingers crossed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Klart min lille rækkehushave der skal pimpes 😁💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg flytter hjem til Danmark om et øjeblik efter flere år i udlandet. Har købt en lejlighed hvor der er ALTAN, hvilket jeg aldrig har haft i nogen af mine lejligheder i København før jeg rejste! Jeg glæder mig helt vildt til dejlig sommer i København og kunne så godt bruge det gavekort til at indrette min nye lille plet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique Salomons

  Det er godt nok hyggeligt! Jeg drømmer om at forny mine forældres have. De elsker den have, men har ikke de fornødne midler til at forny den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid Krogh

  Hvor er det bare fint og hvor ser det hyggeligt ud 👌💖 Jeg ville elske at vinde de 1000 kr til Silvan, vi flytter til vores nye rækkehus snart og der ville jeg elske at kunne gøre lidt ud af vores nye have 🙏🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine B

  Hvor er det blevet fint – få ting kan virkelig gære en forskel. Jeg drømmer om at give vores fælles gård en overhaling også – på det område ude foran bores køkkenvindue. To stole og et lille bord plus lidt grønt, ville virkelig pynte. Vi bor i stuen, så vi er storbrugere af vores gård – for ja der er nok noget med afstanden, det er så nemt for os at drible derned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidse

   Vores længe ventede mini tag-terrasse, der skal indrettes og beplantes helt fra bunden af. Ville gerne bygge nogle bænke der udnytter pladsen maksimalt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffie Ravn Møller

  Jeg har boet i mit hus i 2 år. Jeg har den kedeligste terrasse med ujævne fliser i en meget kedelig og slidt farve. Jeg vil rigtig gerne have en træterrasse og lave et mere hyggeligt miljø med kasser og krukker og levende læhegn (læs: det blæser fandme på landet😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er i gang med at rive en ødelagt udestue ned og kombinere den med vires overdækkede terrasse. De omkring 50 kvm skal snart indrettes og laves virkelige indbydende 😍🌿🌾
  Dér vil pengene til Silvan bare hjælpe os helt vildt 🙏🏼👏🏼♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Ploug

  Jeg ville gerne give min altan en god tur. Den mangler en god hjemmelavet bænk men også et godt plantestativ som både jeg og min søde kat vil kunne nyde godt af 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg flytter lige om snart fra altan-løse omstændigheder til hele TO altaner og jeg har store planer for dem, Jeg har allerede udset mig møder fra Silvan, så det ville være fantastisk med et gavekort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Drømmer om at lave et hyggehjørne foran huset. Med et cafébord, stole og et par grønne planter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg har en ørken af en forhave, som trænger til en ordentlig omgang med krukker, gerne en terrasse til morgensolen:) og et hegn så mine skønne fore dagplejeunger kan nyde solen i vores forhave om formiddagen😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Vores altan er endnu ikke 100% sommerklar og ville være et perfekt projekt efter en presset eksamenstid☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Min terrasse skal da have en urban jungle overhaling – altså selvom jeg bor langt ude på den jyske hede, så kan man vel stadig kalde det for en “urban” ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min kæreste og jeg er netop flyttet fra lejlighed i et lejet rækkehus, hvor vi har fået en flisebelagt terrasse. Det kræver en del planter og nips for at gøre hyggeligt, så det er mit lille projekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vores går på Vesterbro trænger til kærlighed – særligt en måde at camouflere de grimme affalds- og cykelskure.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen, vi bor i stuen og kan derfor ikke få en altan. Der er dog ved at blive sat altaner op i vores forening, og vi er så ærgerlige om ikke at have et udeområde, så vi snakker lidt om at ‘tage’ det lille område under vores stuevinduer og gøre det fint, men krukker og sådan… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Vores gård er sådan set meget hyggelig. Men der er et hjørne, som lige nu fungerer som afsætningsplads for diverse ting. Det er en lidt mørk krog. Jeg ville rydde op, opsætte nogle espalier med klematis og trække en ledning til vores udendørs elpanel, så der kan sættes lyskæder op. Voilá. Affaldskrog er blevet til hyggekrog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg bor i et lidt trist parcellos, og jeg ville klart lave et skønt udekøkken med grønt og noget bordplads, hvis jeg var heldig at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Jeg er ny husejer, så der er nok at gå i gang med :-) Men jeg ville fokusere på at skabe en hyggelig terrasse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvor er det blevet fint :)

  Jeg ville forsøde vores kommende gård (af mangel på en altan), som vi flytter til snart :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nøj hvor ser det fint ud! Jeg går og venter på at vi får altan her i foreningen, så indtil da vil jeg gøre vores kedelige-stenbelagte gård fin med grønt der kan spises og måske en grill til hyggelige aftener 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja F

  Den fælles gårdhave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil vildt gerne ordre min altan så den kan blive sommerklar :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min gård! Vi får en terrassedør i vores køkken med direkte udgang til gården fra vores lejlighed i stuen. Vores gård er mega kedelig og trænger gevaldigt til nogle nys planter og potter☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Uh, jeg gad godt vinde! Så kunne vores forhave/indgangsområde matche vores hus, som er blevet sat i stand – men forhaven halter altså gevaldigt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Terrassen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Saabye

  Min altan..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja b

  Så fint! Vi har en forhave, der er rigtig flot, men vores baggård/hjørne er helt groet til og uden noget hygge, så den kunne godt trænge til make-over !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil så gerne lave højbede med frugtbuske i vores gård. Så kan alle børn og barnlige sjæle i andelsforeningen spise ribs, solbær og stikkelsbær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dianna

  Vores lille fine rækkehus har en svalegange – men efter snart 5 år har vi aldrig brugt den. Den vil jeg gerne give en kærlig hånd, så vi får lyst til at bruge den 😀🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Vores gård bliver næsten ikke brugt – og det er synd! Vi har netop lavet en plantegruppe og plantet en hel masse, så vi er godt i gang – men at kunne lave en lille krog med stole eller lign. kunne gøre det endnu bedre, ofr ikke at tale om lyskæder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vires lillebitte frimærke af en have med gamle fliser trænger helt klart til en overhaling og noget mere hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil friske vores lille område at den fælles gård op med nogle stor blomsterkasser og en bænk mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine S.

  Min altan kunne godt bruge en kærlig hånd – den er ca. 3 kvm og har skøn morgensol – men får den stor slet ikke brugt! Drømmer om en lille afslapnings/læseoase med grønne planter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville give terrassen ud for vores udestue en kærlig hånd. Den har ikke fået opmærksomhed siden indflytningen for 5 år siden, og trænger simpelthen så meget. Jeg kunne godt tænke mig, at der laves en slags afskærmning til terrassen, gerne med espalier så jeg kan plante nogle flotte blomstrende klatreplanter. Og så ville der skulle nye lækre havemøbler til, så den vil kunne bruges de lune sommeraftener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg bor også på 4. sal og kommer alt for lidt ned i gården. Jeg ville bruge gavekortet på at lave et hyggeligt hjørne, der ville invitere til at bruge gården meget mere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Wind-Hansen

  Min altan har virkelig brug for at blive pimpet op, så den kan blive min helt egen lille, grønne oase.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville ordne min lille have her på Nørrebro!
  Den har lidt brug for en kærlig hånd, men så kunne den også blive en rigtig dejligt sted og bruge sin sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville friske min lille have her på Nørrebro op. Når først den bliver frisket lidt op vil det være det perfekte spot her om sommeren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sannah

  Jeg vil give vores terrasse en fin overhanding.. den mangler i den grad grønt liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Vi vil nyde vores altan endnu mere med en oppiftning 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Bach

  Vores altan i vores nye lejlighed ville blive endnu dejligere af en opgradering 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville give min altan en makeover. Jeg ville bygge et lounge møbel der kan passe til min smalle altan så man kan ligge derude og nyde en bog og slappe af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kvistgaard

  Vi har en terrasse som godt kunne bruge en kærlig hånd. Jeg drømmer om masse lyskæder, planter og drinks-hygge derude i lune sommernætter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg bor i stueetagen og har en fin lille terrasse, men jeg nyder ikke at være derude fordi der intet afdækning er, man kan se direkte.ind på den. Kunne godt tænke mig noget hegn af en slags og så nogle høje planter. Eij det kunne blive super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Jeg drømmer om at gøre altan rigtig hyggelig med både sidde/ligge plads og en masse spiselige grønne planter. Hvis jeg vandt gavekortet ville jeg give mig i kast med at bygge et slags højbed i hjørnet af vores altan. Gennem de sidste par måneder har vi været i gang med at få lagt nyt tag, så det kribler godt i fingrene for at få skabt et hyggeligt udemiljø, som kan bruges ind i efteråret🙌🏽🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Vi bor i stueetagen i en lille ejendomsforening på Vesterbro, og efter knapt et år med tagrenovering og stillads rundt om hele bygningen kunne vores lille matrikkel godt bruge en kærlig hånd, lidt grønt og lidt hygge. Det ville være dejligt med en gård, hvor man kunne snuppe en kop kaffe med naboerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette refstrup

  Min altan kunne godt bruge lidt mere kærlighed så vi kan nyde et koldt glas hvidvin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Vagtborg

  Jeg ville peppe min mors terrasse lidt mere op. Her er ret hyggeligt, og om sommeren bruger vi terrassen ligeså meget som vores dagligstue. Møblerne er bare tunge og upraktiske. Det kunne jeg godt tænke mig at lave om på, for så ville oasen blive helt perfekt. Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S.

  Jeg er lige flyttet med kæresten, som har en terasse der seriøst trænger til en kærlig hånd. Et gavekort ville bestemt ikke skade til at få skudt terasse-projektet igang. Vi vil gerne have et lidt industrielt look men hyggeligt med masser af bløde puder og en masse planter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia A.Z. Balling

  Vores spritnye altan kunne godt bruge en omgang urban smukkering med planter, krukker og masser af hygge til at nyde solskinsdagene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Honey

  Åh! Vores altan! Den er helt tom og jeg er mega plantenørd så jeg trænger virkelig til møbler og planter derude! Vi kom til at brænde vores altan bord ved en fejl da Vi grillede, og det var det eneste vi havde derude 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Kragh Leer

  Vores nye altan mangler både planter og hygge efter en renovering 🌿🌳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva Lund

  Uhh, det skulle være min lille gård, der kunne bruge at piftes op! Den er fyldt med stakkels døde planter (skræk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg gik i gang med en overhaling af min altan i weekenden efter et impuls-indkøb af en lupin, men jeg mangler en passende krukke og lidt ekstra lir, før det rigtig spiller. Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria á Norði Thomassen

  Jeg har i to år savnet at have en altan, hvor jeg kunne lege med indretningen af en hyggelig altan. Efter to års ventetid, er jeg endelig der hvor jeg har fået en altan, med den lækreste udsigt. Det eneste jeg mangler nu, er at gøre den hyggelig. At vinde den her konkurrence, ville hjælpe mig hurtigere i mål med mit ønske om en lækker og hyggelig altan. Tusind tak for god inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ville indrette min dejlige altan hvis jeg vandt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emelie camille

  Vil super gerne opgradere vores altan lidt 😊 Har drømme om en bænk i den ene ende, med puder og tæpper, og en masse grønne planter, lanterner, en lyskæde måske og et lille bakkebord 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Brunghart

  Hold nu fast hvor er det bliver fint. Er super inspireret til vores egen gårdhave, som vi dog bruger meget. Hvis jeg er så heldig at vinde skal gavekortet derfor bruges på lækre ting til vores store terrasse i sommerhuset. Evt en havebruser ✌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Helt klart vores altan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Abrahamian

  Jeg vil gerne give mine forældres have en overhaling. Et sted hvor vi alle sammen slapper af og kommer til i weekenden og samles ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Hede

  Min altan trænger til et grøn indslag så set kunne være mega lækket og vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frikke

  Helt sikkert min kolonihave. Det ville være skønt med nogle nye havemøbler og en omgang maling til havelågen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper Innleggen

  Det kan kun være gårdhaven i vores nyerhvervede 60’er hus. Den kunne blive så fed her til sommer og er virkelig sølle at se på i øjeblikket ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Schou

  Vores fælles terrasse og udekøkken i den haveforening jeg er medlem af kunne godt trænge til lidt pynt 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette Nielsen

  Vi er ved at anlægge en lille ‘gårdhave’ hos min kæreste – med tomatplanter/ærter/peberfrugt og jordbær , en god blanding af det hele . Men vi mangler noget hyggeligt at sidde på, og lidt hyggelig belysning i form af lyskilder, så der kan komme sommerhusstemning over den☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmelie

  Vores altan trænger til en make-over ☀️🌿🌸 Vi har en dejlig stor altan, men den trænger til lidt mere oasestemning og hygge, før den er klar til at blive samlingspunkt for de lune sommeraftener 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tami

  Altan ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min altan😊 Jeg ville fylde dem med planter og blomster og finde nye og mere handy møbler at have derude – det er en forholdsvis lille altan med store møbler 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min lille kommende terrasse i Ørestad kunne godt bruge lidt hygge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Jeg ville bede min gør-det-selv kyndige kæreste om at bygge en fin træbænk rundt om vores træ i forhaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  Vi er lige flyttet i hus, med en dejlig stor terrasse, hvor jeg har planer om at morgenkaffen skal nydes de næste mange år! Til det kunne jeg godt bruge en økonomisk hånd, så jeg kan få sat gang i alle mine ideer om den perfekte, hyggelige oase 👩🏻‍🌾..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Sinding

  Vores baggård/gårdhave! Vi bor også på 4. sal og det kunne værre fedt hvis vi havde en hyggelig oase som lokkede lidt nede i gården 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benjamin

  Jeg bor sammen med to andre, og de er så småt ved at have vænnet sig til alle mine planter, men vi har nu snakket om, at det kunne være fedt at brede min lille hobby ud i fællesarealerne; stuen, køkken og badeværelse ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Jeg har lige købt min første lejlighed, derfor er pengene små, men drømmene store – især for min altan, hvor jeg drømmer om altankasser, at bygge min egen lille bænk og et “klap-op-bord”, så der er plads til et par krukker med urter og andre lækre sager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Sinding

  Vores baggård/gårdhave! Vi bor også på 4. sal og det kunne være lækkert med en oase i gården som kunne lokke og derned lidt oftere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja kofoed

  Jeg ville klart sætte mit præg på vores fælles gårdhave her i Helsingør. Vi deler med vores naboer som også er et ungt par, og vi har mange ideer og drømme bare ingen penge ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis jeg var så heldig at vinde, så skulle det helt sikkert bruges på min kommende altan! Det ville være den perfekte start!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette Frey

  Jeg vil omdanne min lejlighed til en lille urban djungle. Jeg elsker det liv grønne planter giver ens hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper Andersen

  “Vores” ende af gården er indrettet med et stort fokus på børnene, hvilket er dejligt.
  Jeg ville dog synes det var fedt, hvis vi kunne kickstarte et lille område med lidt mere fokus på de voksne og muligheden for at nyde et glas Rosé☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min nyindrettede stue og soveværelse🙏🏻🌱🌱🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry Teichert

  Jeg ville indrette min lille nye altan, som jeg overtager LIGE om lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper Andersen

  “Vores” ende af gården er indrettet med et stort fokus på børnene, hvilket er dejligt.
  Jeg ville dog synes det var fedt, hvis vi kunne kickstarte et lille område med lidt mere fokus på de voksne og muligheden for at nyde et glas Rosé☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille V. J.

  Vores gård/indgang til haven trænger til et pift af sommerstemning i stil med det du selv har disket op med i din gårdhave. Det ser vildt hyggeligt ud! Jeg kunne tænke mig noget lignende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria J

  Min stue og soveværelse 🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin ærensgaard

  Jeg ville bruge det på vores terrasse. Den er ikke super stor og ligger lidt åben – så vil SÅ gerne have noget afskærmning op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kongstad

  Jeg ville bruge gavekortet til at købe nogle lækre stolper så jeg kunne få min hængekøje op nede omkring min bålplads og fikse et lille lækkert bord eller opsats til et par glas cava og boligmagasinet…. uuuh det ville være så lækkert, måske også noget med et sejl, ja drømme er der nok af 😉🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristiane

  Jeg ville bruge gavekortet til at dekorere min altan i min nykøbte lejlighed.🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Vores kommende have som vi får om 2 uger. Jeg vil elske at kunne gøre den super fed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg kunne rigtigt tænke mig at vinde, så jeg kan bidrage med nogle hyggelige have-møbler, urtepotter og lamper til vores fælles have, som jeg deler med 5 andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  Jeg ville opgradere min lille terrasse så vi kan få den brugt noget mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores altan kunne godt bruge en grøn overhaling :-) De få planter vi har på den, har desværre ikke har klaret vinteren særlig godt. Er sikker på at vi ville få brugt altanen meget mere, hvis den fik en urban jungle feel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Marinussen

  Jeg ville pimpe min altan! Jeg er i gang, men savner mere jungle og mere mulighed for faktisk at udnytte den. Jeg har solen hele dagen og mangler noget skygge, for lige nu er der faktisk for varmt til en vandlantshval som mig 🐋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Marinussen

  Jeg ville pimpe min altan! Jeg er i gang, men savner mere jungle og mere mulighed for faktisk at udnytte den. Jeg har solen hele dagen og mangler noget skygge, for lige nu er der faktisk for varmt til en vandlantshval som mig 🐋
  Jeg ville også elske at få lavet et regnvandssystem af en art, så jeg ikke skal 50 X frem og tilbage med vandkanden 💧

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte Mortensen

  Vil opgradere vores gårdhave ☀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise McHenry

  Vi drømmer om altan, så tænker vindueskarmen skal laves om til en lille mini grøn have 🍒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville elske at kunne opgradere vores gård som også primært bliver brugt til cykler og gennemgang. Med en baby der tit sover i gården ville det være skønt at kunne nyde at sidde derude og nyde solen de dage den er fremme. Der mangler helt klart et par fine havemøbler og nogle planter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bjerre

  Fællesarealet lige uden for min lejlighed. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ralf

  Vores stue ville blive så fed med en lille jungle. 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Min altan trænger til en overhaling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth Hall

  Jeg vil give vores altan en omgang. Den trænger gevaldigt ril en omgang kærlighed og en sjat maling 🙏🏻🌱☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete lystbæk gjesse

  Vores have har virkelig brug for en kærlig hånd, og et kickstart fra silvan ville helt sikkert gøre underværker! 🌷🌷🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min dejlige sydvendte altan kunne godt bruge en lille makeover med grønne planter, lanterner mv 😊💛🍹🍒 Ville være skønt at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Der er mange fine ting, men er der ikke en del af tingene der ikke holder særlig længe udendørs? Kan fx fletkurvene, plantebordet og trækassen godt holde til at stå udendørs over en hel sommer i en gård?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: sidste chance i dag for at vinde gavekort til ViSSEVASSE