Vores seneste interiørkøb - nu er den endelig min!!!!

Mit nye Design Ambassadørskab: Vind en 22 karat Rose gold 7’er stol

Indeholder Reklame for Fritz Hansen & Brødrene Friis.

sw3Jeg er simpelthen så glad og stolt på den helt og aldeles upassende facon, for mit nye ambassadørskab for Fritz Hansen og Brødrene Friis.

Fritz Hansen er vel nok Danmarks – jah faktisk på international basis, et af de mest eksklusive designbrands, med både møbelklassikere og nutidige møbelkollektioner, samt øvrigt interiør. Og Brødrene Friis, værende en møbelforretning, med et udvalg så lækkert og eksklusivt, at det ofte er svært at forlade deres butikker i bare”designglæde”!

Begge brands er kvalitetsorienterede, troværdige og med virkelig fine miljøpolitikker! Særligt har Fritz Hansen fokus på bæredygtighed i deres produktioner, hvilket jo er noget der må siges at få undertegnede til at klappe en ekstra gang i hænderne – og så lige én gang mere 😁.

Konkurrrence

Postet her var egentlig bare for at minde jer, som ikke følger med på Instagram om, at det i dag er sidste chance for at vinde denne Limited Edition 7’er stol designet af Arne Jacobsen ovre på min Instagram (@copenhagenwilderness). I kan deltage på dette post.

Denne limited 7’er stol har en base udført i 22 karat rose gold, der sammen med skallens smukke “merlot” farve, trækker tråde til det japanske forår og Sakura.

Konkurrencen er i samarbejde med Brødrene Friis & Fritz Hasen og har en værdi på 4.500 kroner. Vinderen trækkes imorgen d. 4 maj 2017.

Stolen har jeg over den sidste uge stylet i nogle forskellige sammenhænge herhjemme, hvilket jeg må indrømme har været en smule udfordrende, da vi endnu ikke er flyttet rigtig tilbage på Tørreloftet. Jah, faktisk flytter vi ud IGEN i dag, da betongulvet skal have et sidste lag lak.

Vi lever livet i kasser og det egentligt også ret hyggeligt – dog erkendt upraktisk! Men Elmer er vild med det – lejligheden er et stort nyt eventyr hver dag, men nye huler og stablede møbler/kasser til at kravle på. Man skulle være kat!

Men novra…

…er den ikke helt fantastisk den stol 😍 ?

Det gjorde vitterligt helt ondt at bestille afhentning af den i går. Den stakkels fragtmand får altså kamp til stregen… og måske lidt kage!

8489db92-d455-4743-a252-d8fc90b01664Vores nye sildebensgulve, ny-spartlede vægge og manglende gulvlister – det rå miljø klæder virkelig stolen! Jah, absolut ALT klæder  jo stolen og omvendt :)

sw13

ea80deb2-1687-49ba-9e12-683c6ade9affEt diskret touch af “rose”…

10432db0-9504-4b8c-b329-4a4fc17676c7Som stol eller “side bord” ….

 

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg
   

2 kommentarer

  • Sarahlik

    Ej, en ultra lækker konkurrence. Det er jo bare drømmestolen over dem alle. Jeg må straks på Insta og deltage :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Den stol er noget af det smukkeste jeg længe har set ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores seneste interiørkøb - nu er den endelig min!!!!