Nye kunstplakater fra Stilleben No.22 og et tip til en billigere forhandler

img_4385Det går lidt langsomt med at få Tørreloftet tilbage til sine gamle rare omgivelser – på trods af at vi knokler i alle ikke arbejdende timer. Vi mangler fortsat en del; væglapninger, paneler, stikkontakter……møbler….maling! Det hober sig op det hele. Men vi nyder nu alligevel hele processen…bare ikke at male! MANNER hvor jeg er træt af at male 😂.

Til gengæld er jeg ikke træt af at scanne internettet og Pinterst for indretningsinspiration og alt for dyre lamper, sofaborde og stole – ting der overhoved ikke er budgetteret til. Ingen af den slags bekostelige sager er kommet i indkøbskurven, men det er et par andre småting så. Små køb jeg lige akkurat kan forsvare overfor kærestemanden og min bankmand :)

Jeg har bl.a. købt 2 kunstplakater hos Stilleben No.22 … ikke at den slags plakater er billige. Men de er billigere end de rammer man kan købe til dem, hvis man ikke har mod på at klippe dem til. Kunstplakater har næsten altid fuldstændig umulige størrelser. Jeg har derfor klippet Matissen til, så den passer den tiltænkte 50 x 70 cm ramme. UBAC’en var mindre, så jeg endte med at brug det afklippede fra Matissen og sætte det ind bag den – Zero waste ;). Man lægger ikke mærke til det synes jeg :)

Plakaterne finder i her: Matisse Visage eqsuisse  & UBACExposition 1966. Desuden blev jeg tippet til den franske side Maeght.com af en følger på Instagram – her er der gode penge at spare på begge plakaterne ;)

15b7c65e-65aa-432d-8a1a-02ed5cb343fdPlakaterne er ikke tiltænkt  stuen og heller ikke kontoret som min collage: “Sådan skal vores kontor indrettes” ellers så fint lagde op til. De skal hænge i vores entré, der i øjeblikket er ved at blive fornyet. Det nye mørke sildebensgulv har ændret rummet fuldstændig og det har givet lejlighed til at tænke “nyt”.  Jah, faktisk synes jeg at det er ved at være et faktisk rum – og ikke bare et opbevaringsrum for sko og jakker. Jeg deler det det med jeg snarest ;)

Senere i dag smider jeg en DIY op på nogle ret fine lamper jeg “har lavet” til entréen. Det involverer bl.a. sugerør og guldspray, hvilket faktisk lyder meget mere funky end det er :)

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balanceret organisk luksus i vores soveværelse + en konkurrence om 2x 2 Dunlopillo puder.