Opsætning af vores New Yorker glasvæg - lidt proces billeder

Det færdige resultat : Vores 4. sals drivhus – Jern & glasvæggen er færdig

Del 7v1

Som lovet i mit sidste post, som bogstavelig talt blev postet for 5 minutter siden:

… hermed en stor portion billeder af vores nye vidunder af en væg fra Jern & Glas :)

Som jeg skrev i sidstnævnte post, så er lejligheden ikke nær noget der ligner færdig eller færdigindrettet. Vi mangler fortsat at bygge en del; gulvlister i HELE lejligheden, indendørs plantekasser, en smart skillevæg mellem spisestue og kontor, der ikke bryder vidunderet uhensigtsmæssigt. Vi grubler stadig over en sådan løsning. Over den dér skillevæg!
Vi er splittede mellem en plantevæg eller en smuk trævæg i 50’er look. I ved dem i teaktræ/palisander konstrueret af en masse trælameller?! Lidt “bodega” vil nogen mene. Men det mener vi nu ikke, for se bare herhvor fint det kan se ud.
Uanset, så glæder jeg mig til en lille opdeling af kontor og spisemiljø. Det på trods af at mit kontor indtil videre kun består af mit nye smukke Eiermann skrivebord, en stol og vores forhenværende undertøjskommode. Jep, den er fornyligt rykket herind, så den kan rumme papir, nips og regnskabsting. Så nu bor vores undertøj fint i flyttekasser indtil vi finder en anden passende løsning 😆. Vi er så classy her på Nørrebro :)

Ift. til prisen på væggen, så har vi besluttet at holde det for os selv. I er rigtig rigtig mange der har spurgt, men vores pris giver bare ikke et realistisk bud på hvad en sådan væg gennemsnitligt koster ift. det valgte design. Vores væg er jo en KÆMPE; over 4 meter lang og på vej mod de 3 meter i højden og med hele 112 vinduer! Der ligger voldsomt meget svejse-, male- og monteringsarbejde bag. Det er et håndværk, så hvis man forventer en pris der minder om et IKEA samlesæt, så bliver man slemt skuffet. Jeg vil derfor anbefale alle som skulle være interesserede i en Jern & Glas væg om at kontakte Benjamin fra Jern & Glas  (kontakt@jernogglas.dk) med mål på væggen og ca. størrelsen på de ønskede vinduer. Så kan han give et bud på pris og en “tegning” :P

Det er jo ikke normen at få lavet 4 dobbeltdøre og det var bestemt heller ikke vores tanke til at starte med… haha! Det var projektet der skred en smule (budget wise)…. MEN hold nu op hvor er det bare blevet vellykket og endnu mere fantastisk end vi havde turde håbe!

Vores “gode ide” gjorde prisen ca. 3 gange dyrere end den første væg vi fik tegnet. Udover det valgte vi at forlænge jernvæggen yderligere i højde og længde (se evt. del 3 i føljetonen for første tegning). Der var altså flere faktorer henover, som var afgørende for den endelige pris.

Jeg har egentlig ikke så meget at sige til billederne… så I slipper for mere tekst nu… og så håber jeg at I også kan lide det og at vi ikke bare er blevet væg-skøre herhjemme.

Hvis I ikke har læst de indledende indlæg i denne lille “væg føljeton” så kan I fange dem herunder….


New Yorker væggen – fra start til slut


Del 1:  Vi skal have denne glasvæg i jern og en lille update på hvad vi ellers skal have bygget på Tørreloftet.

Del 2: En skillevæg i Gaffatape

Del 3 : New Yorker væggen i Jern & Glas er bestilt

Del 4: Et Photoshoppet billede af jernvæggen i vores stue 

Del 5: Update: New Yorker væggen i glas &  jern er næsten færdig

Del 6: Opsætning af vores New Yorker glasvæg – lidt proces billeder af opsætningen

Del 7: Det færdige resultat : vores 4. sals drivhus: Jern & Glasvæggen er færdig (Dette post)


Med lukkede døre // Set fra spisestuen & kontoret


v11

v2

v4

v6

v8

v30

v35

v29


Med lukkede døre //  Set fra Stuen


v5

v38

v37
v28


Når dørene åbnes // Set fra spistestue & kontor


v24

v20

v23

v18

v19

v21


Når dørene åbnes // Set fra stuen


v15

v14

v22

v13

v17

 

 

 

 photo blog_zpsfpa0dljj.jpg

12 kommentarer

 • Sanni

  Hold nu op hvor er det flot!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Wow hvor er det bare vildt og flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Mange mange tak skal du ha’ 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper

  Smukke billeder og enormt flot resultat! Virkelig imponerende og ikke mindst indspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Wilderness

   Tak det gør mig så glad at høre at du synes ❤️.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Det er så vanvittig flot! Og det ser bare ud til at være helt rigtigt i jeres hjem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  WAUW. det ser godt nok fedt ud. tillykke med den.
  kh katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det ser helt fantastisk ud!!! 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er det fantastisk smukt! Jeg overvejer selv sådan en væg, dog i et lidt andet design. Har du måske lyst til at fortælle hvad dig væg har kostet, så jeg kan få en ide om prislejet? Mange hilsner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den væg er så VILD og så SMUK på samme tid! Wauw hvor er det bare lækkert og gennemført. Jeg har virkelig elsket at følge processen i dine storys :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lundholm

  Wow wow wow, hvor er det bare flot!! Den ser virkelig ud til at fuldende jeres stil i lejligheden. Det er godt nok gennemført og passer mega godt til jeres mange planter. Jeg er kæmpe fan, den ville jeg godt nok gerne se i virkeligheden ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opsætning af vores New Yorker glasvæg - lidt proces billeder